Ovo je cisto proseravanje... sta ucinise od TT-a. U redu je da je ovakav hronometar na nekom GT-u, ali ovo je Svjetsko Prvenstvo j*bem li vam sve... daj ravan hronometar za specijaliste za TT da se useru i u Toma i u Fruma. J*base nas u mozak vise sa Frumom...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Biciklizam
Collapse
X
-
Originally posted by MareLFC View PostTom svetski sampion.
Jebeni hronometar je unistio biciklizam, svim srcem uz Quintanu sledece godine.
I uvek su mi najdrazi vozaci bili klasicni brdasi, svim srcem uz Kintanu, mada ako ovako nastave sa profilima nece uzeti nista cak ni uz pomoc Lande i Valverdea
Послато са LG-D838 уз помоћ ТапатокаVALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Originally posted by Powerslave View PostBubasvaba Gerrans presao u BMC. Odlicno, odlicno... bas sam iznenadjen ovim potezom. Pozitivno svakako. BMC je i dalje moj tim i ako su mi svi omiljeni napustili u medjuvremenu.
Mada mi sad nikako nije jasan proslogodisnji potez ORICA-e... no ajde.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Primož brat rođeni, zeznuo se sa zamenom bajka... Momak koji je do pre neku godinu jurio karijeru ski skakača, počeo sa raspalim MTBom iz rekreacije i za kratko vreme postao vicešampion sveta.
http://granfondobelgrade.rs/sr/prija...jeni-ucesnici/
Preko 400 prijavljenih učesnika za GFB 2017
I još malo da spamujem...
Last edited by Vanja #66; 21-09-17, 19:48.
Comment
-
Na stranu sve, meni je drago da se Svetsko ponovo održava u zemlji koja voli biciklizam, i to u meni jednom od najlepših gradova, Begenu, naročito posle onog sablasnog prvenstva u Kataru. Što se tiče TT, Tom ističe ozbiljnu kandidaturu za TdF sledeće sezone, pošto njemu taj koncept trke idlično leži. U glavnoj trci očekujem Saganovu pobedu za het-trik.
Razbilo smo, recimo Zagreb što se tiče GF, oni imali manje od 150 ljudi, mi možda i 450 do 500.Last edited by kbk; 22-09-17, 00:13.
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostMoze li Dylan Teuns nesto vise da napravi u karijeri, sta mislis ?
Ne znam... Vidjecemo kakav ce biti sledece sezone. Ubio je momak u proslih mjesec-dva, osvajao sve zivo sto je vozio. Mene je kupio voznjom na trci Poljske. Kako je samo branio napade Poels-a i Majke. Plus ona voznja za trece mjesto Valonske Strijele. Nema tu materijala za GT vozaca, ali ima materijala da bude dobra podrska na GT a bogami i za etapne pobjede. Mozda bude nesto od njega na proljecnim klasicima. Da ga vidimo sledece godine na LBL na primjer. Svakako moze da zasluzi jak ugovor ako bude imao dobru sezonu.
Comment
-
Originally posted by kbk View PostRazbilo smo, recimo Zagreb što se tiče GF, oni imali manje od 150 ljudi, mi možda i 450 do 500.
Comment
-
Originally posted by Vanja #66 View PostNadam se da će doći više od pola prijavljenih, ne verujem da će svi koji se prijave doći. Mislim da će biti jako pozitivan događaj, nadam se organizaciji kakvu su najavili, što uopšte nije mali zadatak. Progresive klub će valjda imati tu ulogu tehničke podrške...
Comment
Comment