Ravna etapa vozi se uz obalu, moguć jak vetar ...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Biciklizam
Collapse
X
-
Oduševljen sam odlukom organizatora da im stavi ovu Andoru na početku trke, 3.etapa.. kakav dan! Zadnje brdo bilo kao play off, a sama završnica etape Super Bowl.
Bravo Nibali, biće ova Vuelta bombona, mada nisam ni mislio da će biti drugačije.
Comment
-
Ajkula iz Mesine!
Navijam za Chaveza, retko harizmatican lik.
Zao mi je Contadora, kad ga vidim da se ovako muci Neka se sto pre zavrsi Vuelta pa u penziju majstore.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ajkula iz Mesine ih pojela, idemoooo
15s je zaostajao i onda tata odrzao cas voznje nizbrdo
Meni je ovaj komentator sto puta bolji za razliku od one dvojice sto su menjali Ogija i Djoleta. Oni su show bili, nisu ni vozace znali ni sta se desava na stazi
Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Bas se muci, tesko je to gledatiOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Jeste tesko, a jos teze kad znas da mu je ovo poslednji tour i da necemo vise imati prilike da gledamo ovako kompletnog vozaca. Hronometar, brda/planine, spust... sve to ima a jos harizme na pretek.
Ajkula sa Mesine all the way sto se tice Vuelte, takodje i Aru je gotiva.
Comment
-
Navijam za Chaveza Contador makar da uzme etapu i na taj nacin se oprostiOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Nibali je definitivno najsveziji, a Chavezu bas leze Spanska brda i uopste Vuelta kao trka.
Aru i Bardet ne verujem da ce izdrzati tri nedelje.
Frum je ubedljivo najbolji hronometras i to je glavni problem.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Quick Step i danas doktorski ... i još jedan glas za ChavesaNije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
Comment