Originally posted by Powerslave
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Biciklizam
Collapse
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Kako ide Nibali na spustuOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Totalno neizvjesan giro. Bit če svega do kraja
V četrteka na programu etapa po okusu Nibalija.
A u petek sljedi dobra prilika (Piancavallo) za Quintano.
Ako Domoulin izdrži na manja od 1 minut zaustatka do poslednje nedeljske etapa, svakako osvaja Giro. Ubit če on sve na nedeljskom kronometru.
Comment
-
Veliki peh je imao Tom, ali je zbog tog hronometra koji sledi svakako favorit.
Navijam za Nibalija da osvoji GiroOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
-
Quintana ponovo lider, ali mislim da prednost od 30 sekundi nije dovoljna.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ne verujem da ce sacuvati ovo Kintana, 30km je mnogo dugacak hronometar za njega.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Powerslave View PostNije lako voziti dobar TT poslednjeg dana GT-a, ali nadam se da Dumoulin ima dovoljno snage da sabije onu kolumbijsku bubasvabu... smucio mi se u toku ove trke, a bio mi je simpatican kad se pojavio. Mada bi mi i Hitler bio simpatican da se trkao protiv Froome-a i Sky timaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ma uzima ovo Tom, prava je masina za hronometar.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
I meni je to glupo, ali jbg, tako je-kako je.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment