Fabio Aru otkazao ucesce na Vuelti i nece braniti titulu,Van Garderen predvodi BMC,Pinot FDJ,a Kruijswijk Lotto.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Biciklizam
Collapse
X
-
Last edited by MareLFC; 04-08-16, 20:43.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Tony Martin u Katjuši, Phil Gilbert u Etixu, Jarlinson Pantano u Treku.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Nibali u Bahrain Meridi!!!Izasli zvanicni sastavi timova za Vueltu.Frum ne dolazi sa bas tako jakim timom,Movistar dolazi i sa Kintanom i sa Valverdeom (Valverde vozi sve tri GT trke ove sezone),Kontador dolazi sa ocajnim timom bez Majke i Krojcigera.Purito i Pinot ne voze Vueltu.
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Posle prve etape i timskog hronometra,Frum i Kintana imaju 52 sekunde prednosti u odnosu na Kontadora.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Da li ovom Valverdeu negde izvire snaga?Pa covek je vozio i Djiro i TurOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Kruijswijk se povukao sa Vuelte nakon pada na petoj etapi.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Sjajna etapa,bravo za Kintanu.
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ ТапатокаOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Kakva Vuelta jbtOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Srkisa View PostSta se sve nece desiti u ovom cirkusu
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ ТапатокаLast edited by MareLFC; 04-09-16, 22:18.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment