Rossi na ovom forumu ima više navijača nego u mugellu XDDDDDDD'
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2012 Moto GP Commercialbank Grand Prix Of Qatar - Losail
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ja sam treći koji je glasao za Stonera.Lorenco i Pedrosa nemaju nikakvih šansi iako imaju slične mašine.Stoner je Stoner.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Originally posted by BaneJevtic View PostObožavam Rosija...pratim ga od 125-tice...ali bio realan i moj glas dao Stoneru,Rosi i Dukati još nisu ušli u "štos"........ali tek kreće sezona.......poz od baneta......#58
Comment
-
http://en.wikipedia.org/wiki/Qatar_m...cle_Grand_Prix
Stoner dominira ovom stazom još od 2007.Jedino 2010. nije pobedio kada je sam napravio grešku i izleteo.Tada je Rosi pobedio na Jamahi.Zaista ne vidim način da ga neko pobedi.Jedva čekam da gledam dominaciju Ke(j)sija!Čekao sam isto tako kao što vi sada čekati ROsijeve pobede.Verujte mi, vredelo je čekati.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
Comment