Originally posted by Chiwwi
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Evropska kosarka (vesti, transferi i ostalo...)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by LosmiSK View PostOba Pesica su deo velikih promena u Bayerna, tj znacajno vecih ulaganja. Pesic je odlican menadzer ali uovoj situaciji jednako kriv kao i Radonjic. Losa pojacanja, problemi sa povredama i to je to. Jbs tim gde ti je Lucic najbolji strelac tima. Losi izbori na mestu PG, nisu hteli da se otvore za Dilijenija ili tako nekog i to je to. Pa Monro je kreiro sve sam sebi u Beogradu. Jednostavno los tim za F8 uslove..pisao sam i pre sezone da je 12-13 mesto realno i nista preko toga...
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostBiće on još dugo sportski direktor u Bajernu. Povlači prave poteze, bez greške.
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostPerasovic je luzer, kao i svi drugi treneri iz lijepe nase.
Саски Басконија:
Куп Шпаније (1): 2006.
Суперкуп Шпаније (1): 2006.
Цибона:
Првенство Хрватске (2): 2008/09, 2009/10.
Куп Хрватске (1): 2009.
Анадолу Ефес:
Суперкуп Турске (1): 2010.
Валенсија:
Еврокуп (1): 2013/14.
Comment
-
Teo ni u prajmu nije igrao odbranu bog zna kakvu, a sada mu je odbrana like juniorov "pogledom te sasekoh ko mačem"...
Loš Virtus, za poluvreme 60 poena ali igra bez energije, kao da su naterani da uđu na parket...nvijanje nije neki faktor da ti se odseku noge.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment