Ajde ubedi samog sebe, pošto mene nećeš sigurno. Tadašnji Partizan je bio obdanište koje je Žoc poveo na izlet i pokorio evropu, da je to uradio sa Zvezdom svi bi ga nosali po avatarima ko što vidim nose Maćedonce koji pre i posle Zvezde ama baš ništa uradili nisu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Evropska kosarka (vesti, transferi i ostalo...)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Krsnu slavu i sliku da mu drzite kao moja baba Slobinu. Niko tone kaze, a deca jesu bila ali veoma kvalitetna. Kosarka tad nije bila na nekom visokom nivou a nije bila ni EL vec taj neki kup sampiona...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostKrsnu slavu i sliku da mu drzite kao moja baba Slobinu. Niko tone kaze, a deca jesu bila ali veoma kvalitetna. Kosarka tad nije bila na nekom visokom nivou a nije bila ni EL vec taj neki kup sampiona...
Comment
-
Pričamo o umanjenu nečijeg uspeha zbog ko zna čega.
Partizan je bio prvak evrope 92-e. Veće klupsko takmičenje nije postojalo te godine. Dakle najveći uspeh koji je neki trener mogao da postigne Žoc je tad uradio sa najmladjim timom ikada. Taj tim je igrao svaki svoj meč na gostujućem terenu i u tadašnjim okolnostima nije bio ni u top 15 favorita.
Dejo to može da sanja a i vi sa njim.
Comment
-
https://en.wikipedia.org/wiki/1991%E...uropean_League
Do jaja tesko takmicenje..nije ni bilo 15 klubova..opet izmisljas Chiwwi3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View Posthttps://en.wikipedia.org/wiki/1991%E...uropean_League
Do jaja tesko takmicenje..nije ni bilo 15 klubova..opet izmisljas Chiwwi
Otprilike 32 tima.
Dejo bi sa tim Partizanom izgubio od Zvezde 30 razlike pa se Partizan nebi ni plasirao.
Comment
-
Originally posted by Chiwwi View PostPričamo o umanjenu nečijeg uspeha zbog ko zna čega.
Partizan je bio prvak evrope 92-e. Veće klupsko takmičenje nije postojalo te godine. Dakle najveći uspeh koji je neki trener mogao da postigne Žoc je tad uradio sa najmladjim timom ikada. Taj tim je igrao svaki svoj meč na gostujućem terenu i u tadašnjim okolnostima nije bio ni u top 15 favorita.
Dejo to može da sanja a i vi sa njim.
Što se tiče te titule, Željko nije baš vodio sam kako se predstavlja. Non stop ga je Nikolić savjetovao, vodio je i treninge, tako da je tu učio od najboljeg. Imate i snimke sa FF gdje Željko konstantno prima savjete u toku utakmica. Ista stvar i s Božom i Jugoplastikom, Nikolić je bio taj koji je vladao iz sjenke a Boža se proslavioDa je Dule uzeo Nikolića, vjerovatno biste uzeli još neku evropsku titulu.
Comment
-
Originally posted by notorious View PostBili ste u 5-6 favorita, par godina prije prvi favoriti. Nije ništa čudno za tadašnje vrijeme da su mladi igrači dominirali. Kukoč i Rađa su bili još mlađi od Danilovića i Đorđevića
Ekipa iz 92-ge nije bila ni blizu top 5,6 mogu i da nabrojim sve ekipe koje su bile kvalitetnije od Partizana.
Što se mladosti tiče to je bila najmladja ekipa koja je u istoriji bila prvak evrope, ne znam stvarno šta ovde nije jasno.
Originally posted by notorious View PostŠto se tiče te titule, Željko nije baš vodio sam kako se predstavlja. Non stop ga je Nikolić savjetovao, vodio je i treninge, tako da je tu učio od najboljeg. Imate i snimke sa FF gdje Željko konstantno prima savjete u toku utakmica. Ista stvar i s Božom i Jugoplastikom, Nikolić je bio taj koji je vladao iz sjenke a Boža se proslavioDa je Dule uzeo Nikolića, vjerovatno biste uzeli još neku evropsku titulu.
Pa mnogo je srećan taj Željko.Last edited by Chiwwi; 04-01-20, 15:05.
Comment
Comment