Mislim da za Bargnania govori da je OK igrač.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Evropska kosarka (vesti, transferi i ostalo...)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ma niko pri zdravoj svesti ne upoređuje Dončića sa Barnjanijem, dečko je klasa Dražena (ili i više od toga). Pravi košarkaški biser, takvi se pojavljuju maksimum jednom u deceniji, privilegija je gledati ga.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostMa niko pri zdravoj svesti ne upoređuje Dončića sa Barnjanijem, dečko je klasa Dražena (ili i više od toga). Pravi košarkaški biser, takvi se pojavljuju maksimum jednom u deceniji, privilegija je gledati ga.
Послато са SM-T210 уз помоћ Тапатока
Comment
-
Tesko da ce biti klasa Drazena, pa cak ni blizu, suvisno je pricati zasto...
Dobar igrac tu nema price, ali Drazen je Drazen..sta je on uradio u onoj eri malo ko ce to ikada ponoviti..Realno najbolji evropljanin ikada..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostTesko da ce biti klasa Drazena, pa cak ni blizu, suvisno je pricati zasto...
Dobar igrac tu nema price, ali Drazen je Drazen..sta je on uradio u onoj eri malo ko ce to ikada ponoviti..Realno najbolji evropljanin ikada..“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostTesko da ce biti klasa Drazena, pa cak ni blizu, suvisno je pricati zasto...
Dobar igrac tu nema price, ali Drazen je Drazen..sta je on uradio u onoj eri malo ko ce to ikada ponoviti..Realno najbolji evropljanin ikada..Originally posted by dekkard View PostNeka bude da je suvišno, ali ipak mi udovolji pa mi objasni zašto Dončić nije talenat u klasi Dražena, živ nisam da čujem.
Reći ovako ad hok da je neko talentovaniji ili da je više postigao je baš kao da ste Trgovčevića pitali ko je od njih dvojice bolji košarkaš.
A konačni sud o njihovim dometima doneti za nekih 10-ak godina.Last edited by nebitan; 22-02-18, 15:54.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Ja sam upravo i pričao o talentu ne i o dostignućima. Luka ima 19 godina smešno uopšte i pričati o karijerama jednog i drugog. Moje lično mišljenje je da je Luka veći talenat, a kakvu karijeru će imati zavisi od milion faktora.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Po meni je Drazen sa 18 bio dominantniji od Luke....Luka je mozda raznovrsnji, ali je Drazen je bio u tim godinama (a i posle) terminator. Luka nema tu brzinu i dribling kao Drazen a i sa sutem je malo ispod...dok je u igri ledjima i skokovima bolji.
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostJa sam upravo i pričao o talentu ne i o dostignućima. Luka ima 19 godina smešno uopšte i pričati o karijerama jednog i drugog. Moje lično mišljenje je da je Luka veći talenat, a kakvu karijeru će imati zavisi od milion faktora.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostA Milicic?SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
haha, mislim stvarno....izguglaj malo, pregledaj you tube itd..ne znam sta bih dodao3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Milicic je sve stekao teskim radom ali njega su bas mucili sto se tice treninga..Nije neki visok IQ..i nije taj tip coveka..On kao mlad i sad je nebo i zemlja..bio je bas miran kao klinac. itd...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
Comment