Kako znas da nije... dovoljno je samo da covek nije preterano tvrdoglav i da stalno uci, godine tu ne igraju presudnu ulogu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Evropska kosarka (vesti, transferi i ostalo...)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostPAO vraća Majka Džejmsa iz NBA.
Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
zasluzena pobeda, ceo mec vodili i ako su sudije imale par ludih odluka na stetu Efesa...Ataman na sedmom nebu..za njega je sezona zavrsena3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View Postzasluzena pobeda, ceo mec vodili i ako su sudije imale par ludih odluka na stetu Efesa...Ataman na sedmom nebu..za njega je sezona zavrsena“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
O Obradoviću, tempiranju forme, gaženju i svemu ostalom možemo raspravljati na kraju sezone kako EL tako i turskog prvenstva, sve ovo što sada pišete može biti i ne mora ili ti "mere bit bidne, mere bit ne bidne".SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Mrkela View PostOvo govorim za Ovog lažnog Obradovića, koji na kraju neće ništa osvojiti a ko fol kida i bije, ima ajde taj kup, tempiro je dobro formu, šta jest jest, dok Zoc kup prepusta drugima neki se kupom zadovoljavaju.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Mislim da je izlisno kosarkaski stavljati ne u istu nego i slicnu ravan Otomana sa Zeljkom, kada se zna sta Zeljko sve ima za sebe, pa i pored cinjenice sto je uglavnom vodio najskuplje timove. Vodili su i neki drugi pa opet nisu nista uradili, a prvi koji je do Zeljka to je Mesina sa "samo" 4 EL sto je vise nego duplo, a sto je vise nego za svaki respekt. Medjutim ima nekih stvari kod njega koje su me prilicno razocarale, npr. onaj sramotan istup u medijima nakon debakla na EP u Beogradu, debakl u Atlanti 2000, i ono proslosezonsko nesportsko prihvatanje poraza u EL u Beogradu gde umesto da se u medijima prica o nasoj velikoj pobedi, je vodenicu naveo da se prica o huliganima i njegovom srpstvu. Dobro, svaki veliki sportista je imao neke svoje bubice, pa moguce da su to njegove. I pored toga je u pitanju veliki covek, kome prvi mi bi trebalo da mu odamo postovanje.
A sto se tice Otomana i njegovog ponasanja, to je za svaku osudu... izgleda da je u pitanju zesce iskompleksiran lik, koji hoda po tankoj granici sovinizma.
Comment
Comment