Originally posted by Ricma
View Post
Kako se sjećam, oba(Peković i Vučko) su takoreći odbili da igraju za rep. neđe kad se završila sezona u Americi. Tada su neđe i počele kvalifikacije za EP. Vučko nije šćeo da igra sve dok je selektor Luka Pavićević, Peković rekao kao da je povređen, a nekoliko dana kasije viđen na Guči, pa lumpovao u Budvi, ako se dobro sjećam, tako da ako voliš svoju zemlju, nema tog razloga da se ne pojaviš, pa makar šedao na klupu. Jer ipak igranje za svoju zemlju je nešto što je nešto posebno i to treba da se cjeni. Barem ja to tako gledam. Izgleda da je njima van svakog ponosa da igraju kvalifikacije. Ne znam jel slučajno ili ne, takođe i Milko Bjelica je bio povređen, kao i još jedan od centara, mislim Todorović, možda još ko.
Što se tiče minoteža Vučka na EP, ako je tako što kažeš, on je napustio selekciju baš radi toga. Što nije imao veću minotažu, i kasnije je dao izjavu da ide iz rep. radi selektora, Luke Pavićevića i sve dok je on selektor neće igrati za CG. Tako da ako su se dogovorili Čelnici Orlanda i našeg saveza da ne igra puno onda što je išao odnosno pošao iz rep. A inače prošlog ljeta su se igrale kvalifikacije za EP, ako se ne varam.
Comment