Oni tu A licencu bas pazljivo cuvaju za Bajern. Sada je vec bolno jasno.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Evropska kosarka (vesti, transferi i ostalo...)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
I ja sam celi dan kontao da Ukrajinci dobijaju mada sam malo istrazio i nije istina, doslo po X koji put do zabune u prevodu ;)Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Pre bi rekao da je bilo "ispitivanje" terena, sad vec poznata taktika EL.
Super je da Bajern dobije A licencu, posto iz licnog iskustva znam da
je tamo kosarka popularna koliko i hokej kod nas. Vidi se da razmisljaju.It is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
-
Bgm ono sto sam ja gledao ove sezone(3-4 meca sto su bila na sport1 tokom lige) i protiv Brosea je bilo punoSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
U Nemackoj su koliko ja znam hale pune redovno.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Minhen ima milion stanovnika vise od Beograda, tako da poseta ne treba da cudi.
Na kosarku se tamo gleda kao neki vid zabave (slican modus kao NBA), sto je u
potpunoj suprotnosti od fudbala recimo.
Ja pricam o kosarkaskoj kulturi, gde ces retko gde videti da klinci pikaju basket.
Dok sam bio tamo isao sam redovno "na kos", i bukvalno bio sam samcijat, a ziveo
sam u high density populated area. Nemci praktikuju da "sve mogu kupiti parama",
sto je okej, ali ukoliko nisi kreativan/talentovan dzabe ti to sve.It is not the violence that sets a man apart.
Comment
-
Al' bukvalno , pa primer pravi Brose-Partizan, bukvalno kao u NBA, let's go Brose i defence... Jos ono izmedju cetvrtina ona zvezde i cuda, ovo za let's go nisam siguran ali defence je bio dosta putaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Cini mi se da Nemacka jedina ima kapacitet da izgura taj NBA model
u Evropi. Od ostalih 'leba nema. Slicno su uradili i sa rukometom. Sve
je pitanje profita, a kad se dobro zaradjuje onda se jos bolje i trosi.
Jedino sto jos uvek nemaju taj nivo potrosacke kulture poput USA.
Olympiahalle ima neki kapacitet od 13,000 mesta. Citav taj kompleks
Olympiapark je fantastican, i iz godine u godinu se ulaze u njega.
1972. godine izgradjena, a izgleda bolje od nase Arene, ili onih arena
u Hrvatskoj sto su gradili za rukometno prvenstvo.It is not the violence that sets a man apart.
Comment
-
Sta ce Hrvati tamo? Mislis onako cisto turisticki?
Vidis da je EL zadnjih nedelju dana isla svuda po Evropi
da nudi ucesce, i opet nisu nakupili dovoljno. Smesno.It is not the violence that sets a man apart.
Comment
Comment