Valjda je cilj menjati igrača kojeg imaš sa boljim igračem a ne sa gorim?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Evropska kosarka (vesti, transferi i ostalo...)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Simonovic je dodatna prica uz onu da je jos jedan igrac u rotaciji (mislim na planove oko njegove trenerske karijere za koju je zainteresovan), a ne moze se porediti sa Dekerom prvenstveno sa aspekta novca koji mogu da dobiju.
Verovatno se ceka rasplet price sa Simanicem i draftom posto ako Simanic ostaje u klubu (nije mi realna prica da Misko moze da mu nadje klub tamo) ne znam gde bi sa jos jednim igracem na 4-ci koji trazi minute.
Comment
-
Originally posted by Borca View PostSimonovic je dodatna prica uz onu da je jos jedan igrac u rotaciji (mislim na planove oko njegove trenerske karijere za koju je zainteresovan), a ne moze se porediti sa Dekerom prvenstveno sa aspekta novca koji mogu da dobiju.
Verovatno se ceka rasplet price sa Simanicem i draftom posto ako Simanic ostaje u klubu (nije mi realna prica da Misko moze da mu nadje klub tamo) ne znam gde bi sa jos jednim igracem na 4-ci koji trazi minute.
Kazem, tvrdim, da je Deker bolja varijanta od svih koje imamo a obzirom da ide u Tursku, nece dobiti neke velike pare.
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostSimanic nije produzio ugovor, ide za NBA i obavljen je intervju sa zainteresovanim, dakle samo se ceka draft pozicija a ako i sve to nekim cudom propadne vjerujem da ce Misko naci klub sa više minuta i uloge. Zato je pored MJK, Rita doveden i Simonovic. Domaca varijanta za KLS.
Kazem, tvrdim, da je Deker bolja varijanta od svih koje imamo a obzirom da ide u Tursku, nece dobiti neke velike pare.
Tiho sam se nadao da bi Partizan mogao doći do Dekera al se sve svelo na moje želje.
Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostSimanic nije produzio ugovor, ide za NBA i obavljen je intervju sa zainteresovanim, dakle samo se ceka draft pozicija a ako i sve to nekim cudom propadne vjerujem da ce Misko naci klub sa više minuta i uloge. Zato je pored MJK, Rita doveden i Simonovic. Domaca varijanta za KLS.
Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka
Comment
-
-
Efes će po svemu sudeći i sledeće sezone imati vrlo jak i gotovo nepromenjen roster.
"Pivari" su produžili (1+1) ugovor sa vrlo bitnim šrafom, Krunom Simonom.
Pre njega Ataman je zadržao i Krisa Singltona, Tibora Plajsa, Rodriga Bobuu, Džejmsa Andersona, Bugarhana Tunčera i Sertača Šanlija.
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostNe znam da je EL imala ovoliko jednakih timova. CSKA - EFES - Barca su mi favoriti a svi ostali mogu u PO osim Bayerna, Albe i Asvela, dodao bih i nas tu al sam navijacki ostrascen pa vjerujem u cuda.
Mnogo će zavisiti od ostanka ili odlaska Fakunda Kampaca.
Sa njim u sastavu Lasova mašinerija itekako ima čime da se diči.
Comment
Comment