Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP - Janko Tipsarevic
Collapse
X
-
Bitno je da je krenuo,da je odigrao bar jedan meč,sada samo polako.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Dobar tekst o Janku na zvanicnoj stranici:
http://www.atpworldtour.com/News/Ten...-Comeback.aspxsigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Janko zaradio povredu kuka.Odustao od čelendžera u Hajlbronu u Nemačkoj.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Comment
-
Srećan rođendan Jankeli i puno uspeha na Vimbldonu,gde će igrati sa zaštićenim rankingom
https://www.facebook.com/JankoOffici...type=1&theaterŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Tipsarević uspešno operisan
Srpski teniser Janko Tipsarević uspešno je operisan u Nemačkoj i prema sadašnjem planu trebalo bi da se na teren vrati do Australijan Opena.
Tipsarević je poslednjih godina imao velike probleme sa povredama, prvo pete, zbog čega je odsustvovao godinu i po dana, a sada i kolena.
Pre nekoliko dana Janko je objavio da je posle tromesečnih problema sa povredom kolena odlučio da ode na operaciju.
“Ovo je bio težak period ali ću ga prevazići i vratiti se jači nego pre”, poručio je Tipsarević.
Tipsarevića sada očekuje oporavak posle operacije, a procenjuje se da će on trajati oko tri meseca. To ujedno znači da bi spreman trebalo da dočeka start nove sezone u januaru.
Comment
-
Janko posle operacije planira povratak na AO.
"Nikad nisam pomislio da ću prestati da igram tenis jer mi je dosadilo da idem na operacije. Imam još dosta tenisa u sebi, možda će nekome zvučati cudno, ali mislim da sam imao relativno dobru karijeru. Ipak, verujem da nisam igrao najbolji tenis i kako bih voleo.
"Cilj mi je da se vratim u Top 1o, imao sam interesantnu karijeru, punu uspona i padova, nikada nisam imao veliki povratak, to mi je motiv. Želim samo da igram tenis i da me ništa ne boli. Turnir u Čenaju počinje 4. januara, to nije idealno vreme za povratak, cilj je da budem spreman za Australijan open. Neću zuriti, iako mi nije mnogo vremena ostalo", istakao je srpski teniser.* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
"Pozdrav svima.Nakon dosta testove i snimaka,dijagnoatikovan sam sa patelarnim tendinitisom na desnom kolenu.Iako izlecivo,ovo stanje je dosta ozbiljno i zabranjeno mi je da treniram dok se u potpunosti ne smiri.Zbog ovoga,nazalost moracu da otkazem AOpen 2016.Hava svima na razumevanju i podrsci,sada mi je preko potrebna"
Comment
Comment