Morgane majstore
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Academy Awards - Oscars
Collapse
X
-
Meni se Marina haljina ne svidja uopste, pogotovo gornji dio, odvratno joj stoji... Penelope stvarno ima frizuru kao baba, haljina preslatka. Od Sandre sam vise ocekivala, a pastelne mi se ne svidjaju uopste, Berenice mi je najbolja od njih.
Edit: A Natalie mi je simpa skroz, neobicna haljina za ovu manifestaciju skroz, meni se dopada.Last edited by eM; 27-02-12, 02:37.
Comment
-
Originally posted by majabl View PostMeni se Marina haljina ne svidja uopste, pogotovo gornji dio, odvratno joj stoji... Penelope stvarno ima frizuru kao baba, haljina preslatka. Od Sandre sam vise ocekivala, a pastelne mi se ne svidjaju uopste, Berenice mi je najbolja od njih.
Edit: A Natalie mi je simpa skroz, neobicna haljina za ovu manifestaciju skroz, meni se dopada.
Originally posted by Vladan View PostOpet su odlicno odradili uvod
E sad da vidimo ribanje
Kako me ovaj covjek sa mrznim glasom nevrira,cuti da slusam njega....
Comment
-
Meni je ona malo žaba podbula, uvek mi je bila antipaticna. Jes lepa ovako objetivno, vidim ja to, ali meni taj prenaduvani i prenapuceni tip. Negde sam procitala, da su joj usta i oci malko vece, bila bi jako ruzna, meni je vec nekako na toj granici, a gradjena je uzasno.
Team Aniston
Comment
Comment