DDL naidje jednom u 4-5 godina i uzme sve nagrade. Onda pusti ove ostale da se komate nekoliko godina dok se on vrati u normalu
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Academy Awards - Oscars
Collapse
X
-
O cemu se ovde diskutuje? Oskar se dobija za konkretnu stvar, a ne za celu karijeru. Ili bi to bar tako trebalo da bude.
Pa mnogi su pljunuti u facu kada su dobili oskara sa nekoliko godina, decenija zakasnjenja. Najbolji primer za to je Scorcese, a ima ih jos, a i bice ih jos.
Brad Pitt je po meni najbolji glumac generacije, ali ce oskara dobiti za neku glupost. A svi znamo sta je radio u 12 majmuna, Fight Clubu itd...
Comment
-
Zaboravih da spomenem jos jednu bitnu stvar, Gravity bi mogao da izdominira u manjim kategorijama jer tu glase za glavnog favorita.Vizuelni efekti, soundtrack(original score) i za reditelja ocekujem da ce da osvoji i siguran sam da ce imati vise Oskara od 12 Years.Kada tu pridodas Sound Editing, Sound Mixing, Cinematography i Film Editing mogli bi oni da broje do 7.Last edited by Ricma; 02-03-14, 21:32.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostRopstvo vec vidjeno, nije mi to Oskar materijal, ali dobice, kad je dobio Linkoln mora i on. Ameri su to predvidljivi.
Comment
-
Na to sam i mislio, on ga isto nije zasluzio jer je podigao ljestvicu visoko i to nije bilo to, a film je veliko razocarenje sto se mene tice. Argo svakako jos gori film, jedini je Life of Pi odusevio i sto je Ang uzeo Oskara. Ostalo se sve znalo, Volc ima dvijje maltene iste uloge i oba puta uzima Oskara, booooooooring.sigpic
Comment
-
Academy Awards - Oscars
Originally posted by Black Mamba 24 View PostRaspali ruzni Tarantino.
Nego, kad pocinje red carpet?Last edited by stefan12; 02-03-14, 22:26."When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
Comment