Dzesika Cestejn mi je uvek bila ruznjikava
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Academy Awards - Oscars
Collapse
X
-
Originally posted by miloolja View PostHvala bogu pa to nema veze što pričaš, a pogotovu da moraju. E ne moraju!
I nije tačno da svima dobro stoji duga kosa, naravno ni kratku ne može svako da nosi.sigpic
Comment
-
Eh, kada bi mi slušale samo vas (muškarce) šta želite i razne stručnjake... ne bi daleko dogurale.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by KingEric7 View Post
Vlajko moraces da predjes u modne kriticare, zajebi sport i umetnost.
Znaci zajebi da gledas vise filmove/serije fudbal/tenis, od sada od tebe ocekujem opsirne izvestaje sa raznoraznih zurki, dogadjaja, eventova, festivala i detaljnom analizom haljinama, frizurama, sminkom, gacicama, carapama glumica na tim desavanjimasigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNiko da prepozna talenat u meni, nema nase verzija E! sto je steta jer bi se sigurno nasao posao za mene, a kapiram da bih odlicno analizirao sve to, pogotovo gacice.
Ma nece, razvalice ih nasa omiljena Dzena
Mada si ti skroman, mozda bi se zadovoljio i da vodis da Emerikom na OBN-u.
Kad pocinje prava stvar ?sigpic
Comment
-
Originally posted by Heartbreak View PostNista bez Sandre Bulok
Najjaca je bila kad je dobila zlatnu malinu za najgoru ulogu i nedelju dana posle dobila oskara za istu hahahahhahasigpic
Comment
Comment