Hoće li biti negdje postavljena emisija za nas koji smo žrtve monopola
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by pecaros View Post
Mlada slikarka zove se Dejana Bracko. Svojim darom i zivotnom energijom zavredjuje svako postovanje i paznju.
Ljubiteljima knjizevnosti preporucujem `Moja leva noga` Kristija Brauna - iskrenu i potresnu biografiju po kojoj je snimljen istoimeni film.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Da to je taj film po autobiografiji Kristi Brauna, irskog slikara i pisaca, obolelog od cerebralne paralize, koji je sve rado levim stopalom (nogom). I naravno Danijel Dej Luis.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostDa to je taj film po autobiografiji Kristi Brauna, irskog slikara i pisaca, obolelog od cerebralne paralize, koji je sve rado levim stopalom (nogom). I naravno Danijel Dej Luis.sigpic
Comment
-
Originally posted by pecaros View PostRedak slucaj da film preslikava ličnu imaginaciju stečenu čitanjem knjige. Za razliku od blokbastera ovaj film budi osećanja danas nam tako potrebna.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Vratio sam se odmora danas i pogodite koga sam zatekao kako se brcka u ledenom moru?
P.S Ovo danas je od 10.12.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ko je ovo u vodi ? Mozda je glupo pitanje ali ne mogu da vidim nikako .sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
Comment