Novak ove 2014 (kuca na vrata), moze da uzme sve osim Wimbledon, tu je slab i na travi je cetvrti igrac, osim ako Rafa ne igra u finalu ali i to je diskutabilno. Samo da ga dragi Bog pocuva i ove godine uzima taj RG.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by salinjo90 View PostNovak ove 2014 (kuca na vrata), moze da uzme sve osim Wimbledon, tu je slab i na travi je cetvrti igrac, osim ako Rafa ne igra u finalu ali i to je diskutabilno. Samo da ga dragi Bog pocuva i ove godine uzima taj RG.* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
-
Menjao bi ove godine Noletovu kucu sa 4.ari placa tj. Austral.Open i vikendicu u Londonu,naselje Wimbledon sa 1.arom placa za jednu kucu u Parizu i jednu kucu u NY jos ako ima 2.ara placa jos bolje.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Pa gde si ti?
Svoje slobodno vreme na odmoru sam izmedju ostalog iskoristio da uhvatim korak sa najnovijim tekstovima na blogu www.ndfblog.org i bas sam srecan zbog toga Nasi blogeri su bili jako vredni i izlazilo je i po 3 teksta nedeljno, pa sam tek sada uspeo sve da procitam. Toliko korisnih i inspirativnih prica i saveta na jednom mestu je jako lepo videti i srecan sam sto bas moja fondacija stoji iza tako lepog projekta. Ako se zazelite lepih i pozitivnih vesti, savetujem vas da posetite nas blog Hvala svim blogerima na trudu!
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Mlada slikarka zove se Dejana Bracko. Svojim darom i zivotnom energijom zavredjuje svako postovanje i paznju.
Ljubiteljima knjizevnosti preporucujem `Moja leva noga` Kristija Brauna - iskrenu i potresnu biografiju po kojoj je snimljen istoimeni film.Last edited by pecaros; 09-12-13, 19:47.sigpic
Comment
-
Originally posted by pecaros View Post
Mlada slikarka zove se Dejana Bracko. Svojim darom i zivotnom energijom zavredjuje svako postovanje i paznju.
Ljubiteljima knjizevnosti preporucujem `Moja leva noga` Kristija Brauna - iskrenu i potresnu biografiju po kojoj je snimljen istoimeni film.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment