Originally posted by pecaros
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
-
-
Originally posted by SonjaFan View Posthttp://www.kurir-info.rs/dokovic-rod...clanak-1112651
Tako je!
(Novak Đoković pecnuo je legendarnog Rodžera Federera)
Ta vest je prisutna i na drugim portalima, a izvor je tekst na engleskom koji je Olja već i ostavila... To, naravno, nije ni približno bitno koliko prvi pasus...
Unapred zahvalan...
Comment
-
Originally posted by jagodica View PostPreneto iz jednog komentara na tekst sa tennis.com-a
<b>ATP rankings 2011-2013 </b>
Djokovic 38,660
Nadal 29,315
Federer 22,640
Murray 21,170
Novak 5
Nadal 4
Rodzer 1
Mari 2
Novak ne moze u potunosti da pretoci svoju nadmoc u GS-ove a Nadal moze.
Interesantno je vidjeti i od 2008. To je godina kada se Novak probio ali i godina kada je Nadal pretekao Rodzera. Tada pocinje Nadalov 'prime'
Nadal 65665
Novak 63800
Rodzer 52945
Mari 41400
Novak je, na moje veliko iznenadjenje, skoro ravan Rafi.
Slemovi:
Nadal 10
Novak 6
Rodzer 5
Mari 2
Ista stvar. Nadal daleko bolji od Novaka a Novak jedva bolji od Rodzera. 2014. je godina kad Novak treba da promijeni trend. Bodovnu premoc treba da pretvori u slemove.Last edited by NI; 02-12-13, 12:42.
Comment
-
Originally posted by NI View PostNovak ne moze u potunosti da pretoci svoju nadmoc u GS-ove a Nadal moze.
Nadam se da ce to u 2014. da preokrene totalno.Ajde Novace!>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Last edited by miloolja; 03-12-13, 09:06.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by straxx90 View PostTakodje, nadam se da ce biti 2 slama ove godine, mora da bude* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
-
Originally posted by proudNolee View PostSlažem se (AO ne ubrajam u ta dva to je njegovo i godinu uvijek tako započinjemo ) nadam se da će RG konačno da padne, i po mogućnosti Wimbledon, možda tražim puno, ali znam da on to može
2 slama po mogucnosti AO i RG, 3 mastersa, masters cup i Dubai
Comment
-
Originally posted by straxx90 View PostZnamo svi da moze, ovo ja ocekujem:
2 slama po mogucnosti AO i RG, 3 mastersa, masters cup i DubaisigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Ako vidite samo 2 GS-a onda niste svesni koliko ovaj covek moze. Ok pokusavate da budete realni pa onda zaista budite realni. Koliko mu je samo malo falilo da 11-ste uzme sva 4 gs-a... Zar ne mislite da to moze opet da ponovi? Ja ZNAM da moze .sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
Comment