Originally posted by miloolja
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
-
-
Tuga brate.
A tek kad pročitam komentare na domaćim portalima bude mi zlo.
Ali, ovo je sportski forum pa nećemo da zalazimo u stvari koje mu nisu tema.Originally posted by gokaraValjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.
Comment
-
Jel će da boli kod čika doce? Ma neeeeeee... prave ruke čuda čine...
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ovo je ocigledno pripremljena dobra zaprska iz necije kuhinje Noletu,a doticni ima dobru zaledjinu kad je tako nesto sramno izjavio!
Videcemo kako ce i da li ce Nole reagovati,mislim da bi trebao,jer ovo je nevidjeni bezubrazluk!Last edited by Pertla; 25-11-13, 19:35.sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Aman Petra! Ako je neko baš toliko želeo da vidi mogao je da potraži na portalima. Ovo je fan tema, a ne rasprava o političkim i podobnim stvarima, pogotovu što "zainteresovani" nije Novakaov fan.Last edited by miloolja; 25-11-13, 19:27.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Ma i da jeste fan .. nek traži ... o tim temama nećemo ovde, jer je vrlo teško izbalansirati i ne preći granicu. I Sonja je tražila, rekla sam joj da traži na portalima.
Ovde ima 220 slika iz Argentinesigpic
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostAman Petra! Ako je neko baš toliko želeo da vidi mogao je da potraži na portalima. Ovo je fan tema, a ne rasprava o političkim i podobnim stvarima, pogotovu što "zainteresovani" nije Novakaov fan.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostMa i da jeste fan .. nek traži ... o tim temama nećemo ovde, jer je vrlo teško izbalansirati i ne preći granicu. I Sonja je tražila, rekla sam joj da traži na portalima.
Ovde ima 220 slika iz Argentine
Sigurno nisam zelela da ovde otvararam skupstinu i pisem o politici,jednostavno sam brzopleto stavila link,nisam u tom momentu razmisljala.
Svakom se desi da nekad napise nesto ili stavi link,a nije trebao,pogresi se,ljudi smo.
Ne vidim razlog da se sad oko toga pise toliko,citira,ali dobro-forum je ovo,pa prsti nekad lete po tastaturi
sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Veruj mi da uopšte ne bih pomenula ovo da nisi ukinula pp... ovako morala sam javno.... reakcija na reakciju.
Originally posted by SonjaFan View Post:-O Ja sam pitala o cemu se radi i jesam Novakov fan. Nisam zelela da se ovde vodi rasprava o politickim stvarima, samo me zanimalo, o cemu se prica kad se vec na fan temi prica... ali ok, posle sam potrazila na portalima i saznala. Hvala ;)Last edited by miloolja; 25-11-13, 23:29.sigpic
Comment
-
Na ovoj slici izgleda da Nole place, i na jos nekim slikama se jasno vidi da place... Izgleda da su bile bas jake emocije kad je izasao na cuvenom terenu.
I na ovoj
Last edited by MiljanVR; 25-11-13, 22:44.
Comment
-
Originally posted by SonjaFan View Post:-O Ja sam pitala o cemu se radi i jesam Novakov fan. Nisam zelela da se ovde vodi rasprava o politickim stvarima, samo me zanimalo, o cemu se prica kad se vec na fan temi prica... ali ok, posle sam potrazila na portalima i saznala. Hvala ;)
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Samo, nadam se da se završilo putešestvije po JA i da su se ona dvojica rastali do 26.12. i Abu Dabia...Too much... malo neobično.sigpic
Comment
Comment