Originally posted by Vladan
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Eto, došla i ta 23. u nizu.
Miljaneeeeee... si živ???
Originally posted by miloolja View PostEDIT: Miljane, očekujemo ekskluzivan materijal, slike i intervju za naš forum.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Olja dok gledam fotku dva puta kazem: "O Boze"!
Prvi put zbog tog osecaja kako vreme leti,kao da je juce bio ovaj golobradi decak (naravno i Monfis)... a drgi put zbog tog` u kakvu se masinu pretvorio dok igra. Samo istresa iz gaca,retki su oni kojima gace ostanu podignute>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Upravo sam dosao.NAJLEPSI DAN U MOM ZIVOTU!Kakav je nas Nole kralj,neverovatno.Licno mi je rekao da sam njegov najveci fan,svi su to govorili.Video sam se i sa Dijanom i jos nekim clanovima porodice!Nezaboravno!!!
Comment
-
Ako iko ume da ceni lojalnost i trud to je Nole.
Drago mi je zbog tebe . Taj trenutak ces vecno pamtiti . Imas sta da pricas unucimasigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
-
Alelujaaaaa!
Šta sam ti sve vreme govorila?
E vala bar da si ti srećan ovog vikenda u Beogradu.
Nego nemoj da misliš da ćeš jeftino da se izvučeš.... dve slike nisu dovoljne
Originally posted by miloolja View PostEDIT: Miljane, očekujemo ekskluzivan materijal, slike i intervju za naš forum.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Novak mu ispunio san: Miljan iz Vranja upoznao idola
http://sport.blic.rs/Tenis/243189/No...-upoznao-idola
Comment
-
A Miljane kralju, sad tek kontam sta znaci ovo VR na kraju tvog nick-a
Drago mi je da ti se ostvario san, veruj mi da su mi ove tvoje fotke i prica ulepsali ovo smorno vece ... Sve najboljesigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment