Originally posted by Big Nole
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
-
Originally posted by NI View Post60%:40% za Novaka. Mozda je malo precijenjen. Novak je fantasicno sa Vavrinkom, ali ipak je on umoran. Nadal totalno fokusiran na finale i odlicnoj formi. Jucer sa Federerom mu je skoro bilo dosadno. Misli su mu toliko na finale.
Da igraju deset mečeva ne misliš da bi Novak dobio 6?
Novak je u boljoj formi, ne zna za poraz na drugoj strani Nadal ima u isto to vreme 3 poraza od 3 različita igrača.
Takođe igra se na betonu u dvorani gde nema vetra koji novaku zna da pravi problem. Tako da je i po tom aspektu Novak favorit.
Novak ima duplo više pobeda od Nadala na betonu u međusobnim duelima...
Tako da kako god odgledaš 60:40 za Novaka nije precenjeno.
Po meni je Novak favorit i sve osim pobede biće veliko iznenađenje.
Prognoza pobeda Novaka u dva seta.
Comment
-
Originally posted by Weltschmerz View PostZašto misliš da je precenjen?
Da igraju deset mečeva ne misliš da bi Novak dobio 6?
Novak je u boljoj formi, ne zna za poraz na drugoj strani Nadal ima u isto to vreme 3 poraza od 3 različita igrača.
Takođe igra se na betonu u dvorani gde nema vetra koji novaku zna da pravi problem. Tako da je i po tom aspektu Novak favorit.
Novak ima duplo više pobeda od Nadala na betonu u međusobnim duelima...
Tako da kako god odgledaš 60:40 za Novaka nije precenjeno.
Po meni je Novak favorit i sve osim pobede biće veliko iznenađenje.
Prognoza pobeda Novaka u dva seta.
Ima li ko snimak meca Novak Vavrinka?
Comment
-
Originally posted by NI View PostTeniski gledano si u pravu. ALi postoji jos ponesto sto odlucujem teniski mec. Napisao sam komentra na drugoj temi, i sazeo sto mislim. Ukratko, danasnji mec ce presuditi glava.
Ima li ko snimak meca Novak Vavrinka?
Comment
-
Ni sekundu ne ispustaj iz ociju lopticu,ni Nadala,skoncentrisano do kraja,idemoooosigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Ne zanimaju me nikakve prognoze, vaši komentari, predviđanja, kladonice, predhodni rezultati, međusobni skor niti bilo šta slično, ne znam ni šta mogu da očekujem od večerašnjeg meča zanima me samo ono što će da se dešava onog trenutka kada oni izađu na teren, svaki njihov meč je priča za sebe. Verečas hoću da vidim onog pravog Novaka, sa žarom u očima, sa janim cilje šta i kako treba da radi, Novaka koji je željan pobjeda i dokazivanja, Novaka koji će da pruži sve od sebe. Znam da će da nam pokida živce od prvog poena, ali nadam se da na kraju to više neći ni biti važno. Idemoooo Novače* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
Comment