Kao drugi i treći od pre neki dan, dakle bez poštovanja
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by SonjaFan View PostSta mislite, kako ce izgledati sutrasnji mec?
Ukratko, nadam se da ce najzad odigrati jedan normalan mec, samo da ne bude kao onaj smor od pre neki dan.Last edited by Mr. Wolf; 04-11-13, 19:24.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
po reakciji na kraju jucerasnjeg finala rekao bih da je odlicno pripremljen za kraj sezone i ovih 10ak meceva u 20 dana. prakticno gren-slem schedule..
ne znam za ostale ali meni je ovaj trofej u bersiju izuzetno drag (jedini dvoranski masters) koji mu je legao samo tako...a da bi bio bas perfektan falio mu je najveci rival u finalu, no dobro..
mislim da on sasvim realno gleda na situaciju i da mu jurnjava za y.e.no1 u ovom trenutku nije na pameti, vec da u podsvijesti ima to finale sa ceskom.. a prateci novaka, mogao bih da se kladim, kad bi morao da bira izmedju odbrane masters kupa ili novog podizanja salatare u areni...da bi odabrao ovo drugo, u to sam siguran!Last edited by cssr; 04-11-13, 19:58. Reason: promjenjen avatar zbog koleginice forumasa, fana praske slavije ;)
Comment
-
Originally posted by cssr View Postpo reakciji na kraju jucerasnjeg finala rekao bih da je odlicno pripremljen za kraj sezone i ovih 10ak meceva u 20 dana. prakticno gren-slem schedule..
ne znam za ostale ali meni je ovaj trofej u bersiju izuzetno drag (jedini dvoranski masters) koji mu je legao samo tako...a da bi bio bas perfektan falio mu je najveci rival u finalu, no dobro..
mislim da on sasvim realno gleda na situaciju i da mu jurnjava za y.e.no1 u ovom trenutku nije na pameti, vec da u podsvijesti ima to finale sa ceskom.. a prateci novaka, mogao bih da se kladim, kad bi morao da bira izmedju odbrane masters kupa ili novog podizanja salatare u areni...da bi odabrao ovo drugo....u to sam siguran!
Comment
-
To svakako, ali Novak ako osvoji titulu u Londonu dolazi do toga da vec u maju moze da se vrati na prvo mjesto bez ako Nadal bas masu ne pobjegne na AOu. Ovo sto radi na zadnja dva turnira je priprema za brzi povratak na prvo mjesto. To sto je do njega radi perfektno. Samo da je osvojio Montreal, sad bi razlika u korist Nadala bila manja od 100 bodova.sigpic
Comment
-
Originally posted by cssr View Postberdih bi recimo dao ne samo ovu, nego i proslogodisnju salataru za ovaj trofej.. kako ga samo proslavljao davidenko 2009.
novaku reprezentacija itekako znaci, na listi prioriteta dejvis mu je skoro u rangu slemova...
argentinac u dusi
Comment
-
Originally posted by cssr View Postberdih bi recimo dao ne samo ovu, nego i proslogodisnju salataru za ovaj trofej.. kako ga samo proslavljao davidenko 2009.
novaku reprezentacija itekako znaci, na listi prioriteta dejvis mu je skoro u rangu slemova...
Isto tako mislim da bi Rafa dao jednu od salatara za WTF.
Comment
Comment