Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Elem, da se vratim malo na avione
Program “Živih legendi Srbije” će biti predstavljan javnosti postepeno, u toku narednih nekoliko meseci i uključiće imena do 14 Srba, naših savremenika, čija lokalna i međunarodna dostignuća mogu da služe kao inspiracija i koja mogu da se poistovete sa novim brendom Er Srbije.
Erbas A319 koji je danas predstavljen i koji nosi ime Novaka Đokovića, predstavlja prvi korak u dvofaznom razvoju nove flote avioprevoznika, u toku kog će u naredna dva meseca biti uvedeno šest novih aviona, kojima će se u 2014. godini, priključiti još četiri.
Ja u avion Matija Beckovic ne ulazim ni mrtav. Taj nece dalje od prvog sumarka iza Surcina na prvom letu
Pogotovu što kompanija niti je poslovala kako treba niti je započela dobro... no to će vreme pokazati o čemu govorim, a ovo mu, ponavljam, uopšte nije trebalo. U školi se bar edukuju neka deca, po kom god sistemu, a ovo je čista papazjanija i politika.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ima li Novak sansi da bude prvi na kraju godine?
Ima ali vrlo malih.
Da bi Novak bio prvi mora mnogo toga da se poklopi.
1.
Novak osvaja Pariz, London i DC sa i dodaje maksimalnih 2725 bodova.
2.
To nije dvoljno. Treba Rafa da podbaci to jest osvoji skupa u Parizu i Londonu manje od 665 bodova. To znaci da Rafa treba da ima:
*finale Priza i tri poraza u Londonu
*polufinale Pariza i dva poraza u Londonu (tri, ako i pored toga dodje do polufinala)
*trece kolo ili cetvrtfinale Pariza i jedan poraz u Londonu (dva, ako dodje do polufinala)
*poraz u prvom kolu u Parizu i poraz u polufinalu Londona.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostElem, da se vratim malo na avione
A onda i jedan simpatičan komentar na ovo sa drugog foruma
A sad šalu na stranu, o ovoj kompanji i avionima se piše i priča kao u najmanju ruku da smo naftu pronašli u sred Šumadije. Meni stvarno zvuči neverovatno.
Pogotovu što kompanija niti je poslovala kako treba niti je započela dobro... no to će vreme pokazati o čemu govorim, a ovo mu, ponavljam, uopšte nije trebalo. U školi se bar edukuju neka deca, po kom god sistemu, a ovo je čista papazjanija i politika.
Sto se tice price o #1, meni je ono izgubljeno u finalu USO. Ako Novak osvoji sve poene koje moze da osvoji, to je odlicno jer ce vec od Indian Wells-a i Miami-a moci da napadne #1... U slucaju da Rafa ne podbaci koliko je potrebno, sza sta su sanse 50-50 meni za sad, ali zavisi dosta od prvog meca, tj. kakvu ce igru prikazati...
Comment
-
Zašto se uopšte više baviti kalkulacijama oko prvog mjesta
Neka Novak uzme Pariz i London, a na putu do tih titula neka razbije Nadala (time bi i njihov ovogodišnji skor bio 4-3 za Novaka) i kao šlag na tortu neka ovu sezonu kruniše osvajanjem DC i ja kao najvijač i više nego zadovoljna, a Nadal neka to svoje prvo mjesto okači mačku o rep* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
-
Ne vidim da niko prica o tome, naime malopre sam citao 24 sata novine i pise da je neki kreten novinar/ voditelj pitao Novaka, koji je bio gost na toj nekoj francuskoj televiziji, da li se plasi zalutalih metkova, aludirajuci na rat 99e i na stanje na Kosovu. Novak se bas neprijatno iznenadio ali je kao navodno presao preko toga. Nemam problem sa mojom drzavom niti da pricam o tome, ali da me neko tako nesto pita, odmah bi napustio studio jer je to ocigledna, cista provokacija.
Novak je sad dovoljno jaka i uticajna licnost, globalno gledajuci da moze to da uradi i da 90% ljudi stane na njegovu stranu. Dosta su bre gazili po namaIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Originally posted by prskaj View PostNe vidim da niko prica o tome, naime malopre sam citao 24 sata novine i pise da je neki kreten novinar/ voditelj pitao Novaka, koji je bio gost na toj nekoj francuskoj televiziji, da li se plasi zalutalih metkova, aludirajuci na rat 99e i na stanje na Kosovu. Novak se bas neprijatno iznenadio ali je kao navodno presao preko toga. Nemam problem sa mojom drzavom niti da pricam o tome, ali da me neko tako nesto pita, odmah bi napustio studio jer je to ocigledna, cista provokacija.
Novak je sad dovoljno jaka i uticajna licnost, globalno gledajuci da moze to da uradi i da 90% ljudi stane na njegovu stranu. Dosta su bre gazili po nama
Evo ti ovdje imaš i video!Last edited by proudNolee; 28-10-13, 15:35.* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
Comment