Pametno.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Daleko je do pocetka sezone, a znas i sam da kad je Novak u pitanju nikakve dugorocne prognoze nisu moguce. Osim toga imao bi savim dovoljno vremena za odmor. Danas mu se igra, sutra je vec pitanje kakvi ce mu piroriteti biti, pa treba iskoristiti maksimalno dok postoji voljni momenat. Ali kazem opet, moguce da nema snage zaista i u tom slucaju je odluka skroz na mestu.Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.
Comment
-
Ipak je pametno postupio, dzabe bi se trosio. Neka, ima vremena za prvo mesto, nek se sad fokusira na WTF i DC.Last edited by Mr. Wolf; 16-10-13, 18:03.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by NI View PostOnda pricekajmo do sutra. Ovo je meni malo licilo na dizanje cijene za Bazel.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by NI View Postabc kaze:
Da li neko zna da li la ilusión moze ista drugo da znaci osim iluzija?
Znaci iluzija ali ovo ti u prevodu ide ovako ''da odrzi iluziju da zavrsi godinu kao prvi na ATP listi''. Sada da li su oni to nesto hteli da pecnu Novaka ili sta vec ja ne znam .sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
Comment