Žile, sve mi se čini da si zadovoljan i samo se smeškaš... kradom
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Odgledao sam skracenu snimku meca DP-Novak. Najbolji poen meca je bio pri rezultatu 4:3 u tajbreku, super vazan poen. Novak servira i potom napada sa dubokim BH slajzom kao prilaznim udarcem i trci na mrezu. DP ga vidi, odigra vrlo dobar pasing ali Novak odgrava perfektan stop volej. Mekinro tesko da bi bolje. Igra na mrezi pocinje da placa dividend.
Comment
-
Originally posted by Nesic View PostŽile, sve mi se čini da si zadovoljan i samo se smeškaš... kradom
Comment
-
Originally posted by pecaros View PostKud ne uradi video onom genijalcu zastrasujuceg nivoa koji dodje u Sangaj po 6-i ovosezonski Masters
Comment
-
U svim ovim mesecima kada je Nole prolazio tzv. „ Zen“ fazu : uvek miran , uvek staložen , skoro srećan kad izgubi ,ne videh nikoga da pohvali takvo njegovo diplomatsko ponašanje i pristup . Čini se da je No1e shvatio konačno da ma šta radio oni će ga kritikovati , te je konačno rešio da bude svoj , da bude ono što jeste i da prestane da udovoljava kritičarima , medijima , svima ,jer je to izgubljena bitka Zato se iskreno radujem što ponovo imamo ratnika na terenu i željom da bude najbolji
Comment
-
Vidim da se dosta pominje Noletov govor posle meca sa Delpom.
Odgledah tek malopre i da kazem, opet da izvine moderacija, ides u pi*ku materinu!
Pa jbt sustina sporta je stala tu, krljaju se 3 seta, svaki ima svoj motiv do neba i onda onakav ISKREN zagrljaj.
Bem li ga, ja sam odusevljen.
Comment
-
Originally posted by Zile90 View PostNe volim Nadala jednostavno i zato ne pravim klipove za njega,za Federera ne radim iz prostog razloga zato sto ih vec ima previse na you tubu i nemam sta da osmislim novo u tim klipovima.Pozdrav pecarose
Mnogo bolji Nadal u Sangaju nego u Pekingu,sto je i ocekivano.Ove godine osvaja samo najbitnije turnire,videcemo da li ce ga neko ovde spreciti.Kako NAdal igra ovaj turnir,strasno.Nameracio se sve bitne turnire da uzme i verujem da ce ih uzeti.nema veze ali oborice rekord po broju mastersa u jednoj sezoni i uzece verovatno WTF koji mu nedostaje.Vrlo brzo moze on sve masterse da...Kakav je Nadal sampion to u svom zivotu nisam video,nema sta dosao je po ovaj turnir to se vidi sada iz aviona.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostPecarosu mijesas babe i zabe...ove pastrmke i krapove.
On je samo objektivan.
Potočna ne deli habitat sa krapom ili ti šaranom, dok druge dve to čine te se stoga mogu i mešatisigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNa rijekama na kojima sam pecao krapa ni na vidiku, a u Skadarskom jezeru pastrmke nidje, ali i velicina, ukus, gradja sve mi igra, tako da mijesas
Poneseš pribor za obe vrste i uz nešto umešnosti ulov zagarantovan.
Poznato mi je da što se bliže primorju obitava krapa sve manje cene.
O ukusima nije za raspravljati, ali ima i šaran podosta gurmanskih poklonika /osobito pijan /.sigpic
Comment
Comment