Stari dobri Andy, s njim uvek znas na cemu si. Idiot bio, idiot ostao.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Kako je samo David ostecen u tom SF, Andy da zahvali sudijama i publici naravno.Ali druga je to prica.
A ovo sto sada i nacin na koji iznosi -lame, sto bi rekli Ameri.Njegov humor mi je uvek delovao petparacki. Stvar percepcije, verovatno.Similis simili gaudet
Comment
-
Ma , za mene samo servis, pa cak ni njime nije mogo do W, epic mec lopta ,poslednjih godina jedan od najvecih pushera , a o taktici -bolje ne .Inace nisam obozavalac amercike skole tenisa ciji je Andy izdanak.
Interesantno u ljudskoj prirodi da kada neko govori ruzno o drugima a da nisu prisutni u davanju kontraargumenta, cesto se kaze -e neka mu je rekao, da je ovakvih vise bilo bi super..to me oduvek fasciniraloElementarna pristojnoost je danas precenjena kategorija.
Ofujemo dosta ovde veceras , Andy-eva zasluga.
Novaka nisam u prilci gledati ovih dana, ali me ne cudi gubitak seta od Verdaska , uvek mu je bio nezgodan protivnik, dva od tri do sada izgubljena seta na China openu su bas od njega. Brine to sto je od Rg Novak postao UE masina u vaznim trenucima,sto prospe puno toga tesko zaradjenog.Similis simili gaudet
Comment
-
Daa, Endijev smisao za humor... glp..
Novakov intervju posle meča, o Viktoru... (zvuči prehlađeno)
Posle meča je primio nagradu Loving Heart Award
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Rodik nikada nije bio neko ko bi imao nešto pametno da kaže, nije ostavio neki trega u tenisu, svi su ga već i zaboravili, i sada se javlja da bi iznosio ovakve budalaštine. Činjenica jeste da je Novak uvijek bio trn u oku mnogim teniserima, a zašto to mi nikada neće biti jasno!* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
-
Al` kao posibao bi se sa Novakom medjutim kada je spazio Vajdu...
Ne zna jadan da bi Nole naplatio sa par samara za sve treninge u praznim oronulim bazenima,za sankcija,za tugu u kuci kada mlado celjade odlazi od kuce u Nemacku trbuhom za kruhom,za 1999-u... pa bi tek onda bi dosle na red njegove izjave o Novakovim prehladama i povredama tj. predajamaLast edited by AIRBORNE; 03-10-13, 22:42.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Comment