Novak nema nijedan realan način da bude prvi, a NI složila bi se sa tobom, i ja bi radije izabrala ovo drugo, ne mora da završi godinu kao prvi, ali neka više ne izgubi nijedan meč od Nadala do krajaa godine, to bi ujedno i bio jedan od načina da Nadala uvede u sledeću godinu sa uvjerenjem da je bolji od njega, što Novak svakako jeste. Biće ovo zanimljiva završnica sezone!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by proudNolee View PostNovak nema nijedan realan način da bude prvi, a NI složila bi se sa tobom, i ja bi radije izabrala ovo drugo, ne mora da završi godinu kao prvi, ali neka više ne izgubi nijedan meč od Nadala do krajaa godine, to bi ujedno i bio jedan od načina da Nadala uvede u sledeću godinu sa uvjerenjem da je bolji od njega, što Novak svakako jeste. Biće ovo zanimljiva završnica sezone!
Comment
-
Originally posted by ledeni 80 View Postma Novaka ne treba da opterecuje 1 mesto,vec Dejvis kup i da se jos koja titula osvoji do kraja god
Comment
-
Originally posted by AleksaVP View PostMa naravno da je bitno #1 .. Uz grenslemove, to je najbitnije. A sada nam se jos i pruza prilika da osvojimo ponovo DC, i nadam se da cemo to iskoristiti. To ce verujem, dati dodatno samopuzdanje Novaku da pruza i dalje dobre partije..
Comment
-
@NI
Nema sporenja oko iznetih brojki. One su neumoljive i egzaktne u korist pretedenta na tron. Ja uvek pokusavam ponesto `izmedju redova` iznaci. Novakove izjave da nece biti olakog prepustanja vodece pozicije mogu imati dva aspekta.
Prvi psiholoski a u skladu sa licnom motivacijom i ohrabrenjem za nastavak sezone i ujedno poruka rivalu da borba nije gotova.
Drugi manje verovatan a moguc, je da Novak zna nesto u sta publika nema uvida na cemu bazira svoja nadanja.
Verujem u vrlo zanimljiv zavrsetak sezone, a brojke cemo na kraju svoditi.
U prilog koliko borba za tron postaje psiholoska igra stoji i ova izjava
Bice tesko uzeti krunu Djokovicu
http://www.sportklub.info/forum/group.php?groupid=71Last edited by pecaros; 30-09-13, 13:05.sigpic
Comment
-
Veridba,a dogodine i svadba
Nek je srecno i bericetno Jeleni i Noletu
Nole,srecno u Kini,idemooosigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Nole igra svoj prvi mec sutra protiv Rosola u 09:00h po nasem
Comment
-
Comment