2 oducavanja od tenisa? Narucili ste, dobili ste...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by Vladan View PostAli mora covjek da se zapita dje mu je fokus na ATP turnirima i Slamovima koji ima u DCu, dje mu je zelja, motivacija, zasto tako cisto ne udara loptu???
Comment
-
Last edited by miloolja; 15-09-13, 21:29.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Nole,svaka cast.Koliko je zeleo pobedu to je nestvarno.Izraz lica,pogled,govor tela-izbijala je takva odlucnost iz njega da prosto nije moglo da se posumnja da nece dobiti mec protiv Raonica,a posle obracanja publici,prosto se u vazduhu osecalo,takva snazna pozitivna energija, da ce i Tipsa pobediti
Bravo Nole ,malo je reci-HVALAsigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Odlicno ce mu doci ovaj Davis Cup,da povrati samopouzdanje.
Vidi se ta zelja,fokus,eh sto Vladan napisao zasto tako nije fokusiran stalno na turu...
Sad ocekujem da da svoj maksimum u Kini i Londonu,verovatno ce tankovati Pariz.Da uzmemo salataru i da Novak kida sve redom kao 2011
Comment
-
Najbolji sportista Evrope
Beograd, 14. septembra 2013 - Najbolji teniser sveta Novak Ðokovic, levo, koji je u izboru Asocijacije sportskih novinara Evrope (AIPS) izabran za najboljeg sportistu Starog kontinenta za 2011. i 2012. godinu, drži dodeljen trofej tokom meca sa Kanadom u polufinalu Dejvis kupa. Trofej Ðokovicu urucili su predsednik AIPS-a Janis Daras i generalni sekretar Carls Kamenzuli u Beogradskoj areni. FOTO TANJUG / DRAGAN STANKOVIC / dmm TANJUG
NOVAK:
Sreca, strast, uzbudjenje, ljubav, motivacija, snaga, timski duh...sve nas je to vodilo kroz ovaj polufinalni duel. Stvarno je poseban osecaj igrati za svoju zemlju, a najvise zbog cinjenice da nas narod stvarno svim srcem ceni i slavi uspehe sportista. Zbog toga i dajemo poslednje atome snage i borimo se do kraja... a rezultat je: NOVO FINALE DEJVIS KUP-a!!! Hvala vam svima na podrsci i sjajnoj atmosferi u Beogradskoj areni!Last edited by miloolja; 16-09-13, 01:05.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
(Uf, nikako na spavanje da odem.)
Naš proslavljeni slikar Sava Stojkov predao je poklon Noletu...
Juče posle podne imao sam veliko zadovoljstvo da našem velikom i sjajnom Noletu u beogradskoj "Areni" predam njegov portret, koji sam uradio tokom proleća ove godine. Portret sam predao s mojim prijateljima sa somborskog Pedagoškog fakulteta, a Nole, istinski srdačan i skroman mladić, uzvratio mi je poklon - svojim reketom sa potpisom i posvetom. Upoznao sam mnoge slavne ljude, velike umetnike, sportiste i državnike, ali ovaj mladi čovek mi je ispunio srce i ostao u najlepšoj uspomeni od svih.Last edited by miloolja; 16-09-13, 01:23.sigpic
Comment
-
Omatorio je ovaj... slikao na prolece sa sve Adidas opremom. Nema veze bitan je gest, ziv bio jos 324 godina.Last edited by Condition23; 16-09-13, 01:52.
Comment
-
Kako je to kad Đoković pita...
http://www.sportnetwork.rs/play/5932...%91okovic-pita
Hahaha,kakav kralj!
Comment
-
Originally posted by MiljanVR View PostKako je to kad Đoković pita...
http://www.sportnetwork.rs/play/5932...%91okovic-pita
Hahaha,kakav kralj!* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
Comment