auh sad mi je laknulo. nisam jedini. vec sam krenuo da trazim neki novi televizor na akciji.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Kad se porede kvote za meceve Novak-Wawrinka, Gaske-Nadal i one za pobjednika turnira, proizilazi da kladionicari daju Novaku 50% sansi u eventualnom finalu sa Nadalom. Pojedini vatreni fanovi mu daju bitno manje od 10%. Protiv Wawrinke mu kladionice daju 80%. A za iste navijace Stan favorit.
Licno mislim da su mu sanse protiv Stana oko 75% a eventulanom mecu sa Nadalom koji je u zivotnoj formi na hardu oko 45%. Dakle, mislim da kladinonice malo precjenjuju Novaka.
Svejedno, Sandugp i pecaros su u pravu kad kazu da su ocigledno bila dva meca Novak-Juzni. U jednom je Novak bio odlican a u drugom los. Neke televizijske kuce su prenosile jedan a neke drugi mec.Last edited by NI; 06-09-13, 12:44.
Comment
-
Uf Nole sunce ti kalajsanokud ne odoh da spavam nego do 5 jutros buljila u tv
Evo pijem4-tu kafu,valjda zbog setova
Napisa ja da nista ne ocekujem od ovog USO,dogura ti do polufinala,malo toplo-hladno al PF je,a kako ces s pomahnitalim Vavrom
Valjda ti najbolje znas,nek je sa srecom,samo nemoj mnogo oscilirati,idemooosigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostMa da, prolazi u finale tu nema zbora.
Toliko... laku noć.
EDIT:..Ne, ne najvažnije... 7. PF USO i 14. GS PF!
Kakva šteta za poen od 2:01...
Last edited by miloolja; 06-09-13, 14:21.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Za hiljaditu stranicu neverujem,ovo je poslednji GS u godini a nedaj Boze da mu se desi nesto negativno u karijeri,zivotu sto bi izazvalo pisanje na toliko stranica.
Polufinala su u subotu,valjda prvi mec igraju Nole i Stanisa>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
Comment