Ocekujem da odigra mnogo bolje u polufinalu
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
-
Došao sam da pobeđujem, ali nisam favorit u meču sa Vavrinkom
Rafina škola..Originally posted by gokaraValjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.
Comment
-
E strasni su mi majke-mi ovi Novakovi "navijaci" .... Ja imam malo bolji i slikovitiji izraz za njih. Pre bi ih nazvao obozavatelji ...
Juznji sa svojim slajsom u ovakvim uslovima je jedan od najgorih protivnika po Novaka. Sto i njihov h2h pokazuje. Ubedjen sam da mu mnogo manje odgovara od Vavrinke - pa cak i ovakvog pomamljenog Vavrinke. Novak je po meni - sem u zavrsnici treceg seta bio odlican. Odlicno se drzao cak i u slajs razmenama, mnogo malo je imao gresaka iz tog udarca. Posle prvog seta rus nije imao ni teoretske sanse da dobije mec - najvise zbog umora - pa on je cak pri kraju prvog pokazivao znake iscrpljenosti. Potpuna kontrola meca i rutinska pobeda protiv VRLO VRLO VRLO nezgodnog protivnika. Ljudi pa rus ume da udje u "smracki mod" gori od Marejevog - a svi znate koliko to ne odgovara Novaku. Koji se opet odlicno prilagodio i nametnuo svoju igru.
Ali ne ovi nasi : FANOVI, OBOZAVATELJI, ljudi cije tenisko znanje moze da se meri u gramima i koji su pri tom tenis poceli da prate od kada je Novak poceo da dominira se prave pametni i nesto palamude.
Jedino sto ja mogu da mu zamerim je precesto pogresan izbor udaraca kada krene na mrezu i nedovoljno dobra egzekucija na istoj.
Za sve koji ste se prepoznali u ovom postu - Drago mi je da jeste ....sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostE strasni su mi majke-mi ovi Novakovi "navijaci" .... Ja imam malo bolji i slikovitiji izraz za njih. Pre bi ih nazvao obozavatelji ...
Juznji sa svojim slajsom u ovakvim uslovima je jedan od najgorih protivnika po Novaka. Sto i njihov h2h pokazuje. Ubedjen sam da mu mnogo manje odgovara od Vavrinke - pa cak i ovakvog pomamljenog Vavrinke. Novak je po meni - sem u zavrsnici treceg seta bio odlican. Odlicno se drzao cak i u slajs razmenama, mnogo malo je imao gresaka iz tog udarca. Posle prvog seta rus nije imao ni teoretske sanse da dobije mec - najvise zbog umora - pa on je cak pri kraju prvog pokazivao znake iscrpljenosti. Potpuna kontrola meca i rutinska pobeda protiv VRLO VRLO VRLO nezgodnog protivnika. Ljudi pa rus ume da udje u "smracki mod" gori od Marejevog - a svi znate koliko to ne odgovara Novaku. Koji se opet odlicno prilagodio i nametnuo svoju igru.
Ali ne ovi nasi : FANOVI, OBOZAVATELJI, ljudi cije tenisko znanje moze da se meri u gramima i koji su pri tom tenis poceli da prate od kada je Novak poceo da dominira se prave pametni i nesto palamude.
Jedino sto ja mogu da mu zamerim je precesto pogresan izbor udaraca kada krene na mrezu i nedovoljno dobra egzekucija na istoj.
Za sve koji ste se prepoznali u ovom postu - Drago mi je da jeste ....
Da nije do televizora, majku musigpic
Comment
-
Izgleda A mozda je i do programasigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment