Originally posted by proudNolee
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
NoleOn my way to the United Nations it's a really special day today. #excited
Comment
-
Comment
-
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
-
Originally posted by bojanaBG View PostsigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Posto je bio dobar dubl igrac tokom karijere, mozda je usao u strucni stab da radi na volejima i smecevima sa Novakom, dobro bi mu doslo. A i kako je Poljak i igrao je u nekom slicnom periodu, pretpostavicu da ga i Vajda dobro zna.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Izgleda da je tacno.
Daga Mrozek Kriek @vtdaga @raphal_nolefam my answer to ALL: it's true. Wojtek was on the court with ND already. @johankriek & I will see WF tom. Will know more
Comment
-
Ne znam da li je jos neko gledao slavlje za 40 godina od osnivanja ATP rankingsa.Ko je propustio neka obavezno pogleda,svi koji su bili br 1 osim Samprasa,Agasija,Mustera i Bekera su bili na ceremonijii bilo je neverovatno videti toliko legendi na jednoj bini.Ja sam se iskreno najezio dok sam gledao,svaka cast Bredu Druitu sto je osmislio ovu ceremoniju i neka mu je laka zemlja.
Comment
-
Originally posted by Vanja #66 View PostMeni je Igor (cika doktor) Cetojevic karika koja fali u Novakovom najjacem lancu, ili je makar kovac koji ga kali na najbolji moguci nacin. Ovaj trenutno nije jak kao sto moze da bude, a Vemic svakako nije najslabija karika... Nisam ni sam siguran o cemu pricamo u potpunosti (ne vidim nikakvu zvanicnu vest), ali ako je Dusanu urucena zahvalnica, a da nije bilo nekog razilazenja misljenja u stvarima koje nemaju veze sa tenisom, to je bio nepotreban potez.
Novak je emotivan i drustven momak, njemu velika entourage nije teret, vec sasvim suprotno...Last edited by draza; 24-08-13, 09:27.
Comment
Comment