Sad treba dobro da se veze za reket,treniranje i samo treniranje,nema popustanja u mecevima nikom preko puta mreze,pa ce biti dobre vajde od takvog vezivanja s reketom i treninzima, a Vajda je tu,a mozda vidimo jos novina u igri,ali polako-vazno da se nesto pokrenulo
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by Zika View PostШта ли он то тренира да ми је знати? Кад год нешто прикажу он се растеже и и пимпла лопту.. за то му може свако спарниговати.. кад прикажу Рафу, он сав знојав и фокусиран као да је финале.. разлика је то бато!!!
Verujem da sad Nole trenira,posle ovih poraza sigurno se oseca ko da ga je neko polio kantom hladne vode a to mu je trebalo,da se osvestidosta je bilo zezanja.
nego okaci opet one slikice -ono s reklame,ja sam najbolji,zaboleo me stomak od smeha,daj malo pozitive da se nasmejemosigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Originally posted by NI View PostZasto?
Sto je to Vemic napravio? Ili sto bi neko drugi bolje napravio?
Novak je ogromnom problemu, u dubokom kanalu. Ovo je prvi korak ka izbavljivanju iz tog kanala. Amanovic, Fil - Gric i Vajda nikad nece otici i ne trebaju, ali Vemic moze da bi uz njega bio neko ko ce mu vise odgovarati.sigpic
Comment
-
-
Ne pokazuje nista, ne hrabri ga, ne pokusava da mu pomogne na terenu. A igrac ne smije da bude sam na terenu iako to jeste. Kad si vidio da je Nadal sam na terenu? Federer je drugo, i njemu treba podrska naravno, ali bi njemu Vemicev pristup vise odgovarao.sigpic
Comment
-
Period US Open 2013 - AUS Open 2014 - RG 2014 je najbitniji u celoj njegovoj karijeri. Ukoliko ne osvoji nijedan GS u tom periodu morace da rasformira ceo strucni stab zajedno sa Vajdom i da krene od pocetka sa novim ljudima jer je sa ovima ocigledno dosegao vrhunac.
Comment
-
Vikao je na Vemića u Montrealu, ali i onoliko urlao na Vajdu, pogotovu 2010., no, dobro, lakše je naravno otpustiti Vemića, samo apsolutno ne vidim kakvu je on imao ulogu i (ne)udeo u ovakvoj Novakovoj formi poslednjih meseci.
Uostalom, ne znamo razlog, možda nema veze sa formom i igrom.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNe pokazuje nista, ne hrabri ga, ne pokusava da mu pomogne na terenu. A igrac ne smije da bude sam na terenu iako to jeste. Kad si vidio da je Nadal sam na terenu? Federer je drugo, i njemu treba podrska naravno, ali bi njemu Vemicev pristup vise odgovarao.
Comment
-
-
Novak je stagnirao u dobrom dijelu karijere izmedju 2008. i 2011. godine. Vajda je svo to vrijeme proveo sa njim. Cak i kad je odlucio da promijeni stvari, kad je doveo Toda Martina Vajda je bio tu.
Vajda nije samo Novakov trener, on je i njegov otac. On je susta suprotnost Srdjanu. Srdjanov pristup je agresivni, siledzijski, ala Nadal. Vajda je sve suprotno, Novak sa njim ima balans, fokus, smirenost, strpljivost. Sve sto sa Srdjanom nema.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNe pokazuje nista, ne hrabri ga, ne pokusava da mu pomogne na terenu. A igrac ne smije da bude sam na terenu iako to jeste.* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
Comment