Originally posted by nalbandian
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Da li sam ja jedini kojem se cini da Novak polako dobija sindrom Ane Kurnjikove? Ocigledno previse medijske paznje nema dobar efekat na njega. Vracaj Cetojevica ili nekog psihologa u strucni stab, nema drugog resenja.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
-
Sreća po mene pa sam posle RG 2012g. napravio obrt te se više ne sekiram kao nekad..
Nema više te želje.. I to nije strašno.. Samo treba biti otvoren i reći.. Gubiti 2 gema sa duplim greškama je nedopustivo u finalu sa Nadalom..
Ako može neka osvoji Sinsinati( neka bude u nečemu jedini; kao i po 2011 godini) i neka osvaja AO, dok za ostalo će biti gore-dole..
Ipak je za mene detalj meča onaj prst Nadala na kraju.. I zato kažem samo je Novak ljudina! Jer tako se nikad neće ophoditi prema velikim rivalima..
Comment
-
Taman posla da ga je pocistio, jos nije taj nivo ni Novak ni Rafael.
Ono zestoko udaranje je bilo nepotrebno/ bilo je drugih resenja, ali covek posegne za svim sredstvima kada je to potrebno, ne zanima ga sta ce reci publika, navijaci jednostvano zna kako nekoga poremetiti, a Novaka koji jos ima i spostveni problem sa koncentracijom je to relativno lako posebno ove sezone.
I to je deo visokih standarda. Naravno nije to bio odlucujuci momenat, nego deo cele price.Mec je odlucen kod 0 40 u 2gemu.Similis simili gaudet
Comment
-
Originally posted by nalbandian View PostSreca za Novaka,jer su svi popadali 2011. godine,inace bi osvajao samo AO.Mora da se pomiri sa sudbinom da je ovo njegov maksimum.Postavljao je Nadal standarde,postavlja i postavljace,podrazumeva se.
Novak će treću godinu ZAREDOM završiti na prvom mestu što Nadal ne može ni da zamisli jer je Novak proteklih godina KONSTANTNIJI na turu..
Comment
-
Originally posted by nalbandian View PostSreca za Novaka,jer su svi popadali 2011. godine,inace bi osvajao samo AO.Mora da se pomiri sa sudbinom da je ovo njegov maksimum.Postavljao je Nadal standarde,postavlja i postavljace,podrazumeva se.
Kako nekome kao Tebi nije smorno da dosađuje na fan temi sa istim takvim komentarima..
Što bi deca rekla: pogledajte semafor..
Comment
-
A sta je bilo sa 2 finala W-a koje nije osvojio? To si zaboravio ocigledno Onda,jos par finala za USO-a i AO-a. Nadal je godinama u samom svetskom vrhu,kako mozes tako da pricas da on nije konstantan?Djokovic je par godina u vrhu i ti onda pricas kao da je najbolji teniser svih vremena Tope se bodovi,Nadal dolazi po svoje.
Comment
-
Originally posted by nalbandian View PostZestoko udaranje?Kao da ga je udario smecom,ma daj. Nadal nije sivonja... Sad vi sto ste iznervirani zbog poraza,to je druga stvar.Ohladicete glave i necete misliti tako.Jednostavno se tako dogodilo i nema dalje price.Similis simili gaudet
Comment
-
Originally posted by nalbandian View PostOhladice se glava,pa ces drugacije razmisljati.Uvek je zrtva nas dragi i voljeni Nole.Svi su protiv njega... hahahaha
Ipak ne vidim razlog da ne bude voljen dragi Nole, pa ovo ovde je barem fan tema.Similis simili gaudet
Comment
Comment