Originally posted by notorious
View Post
Onaj klip sto je juventus postavio sve govori-nije bilo zelje,videlo se to vec na samom izlasku na teren,tokom meca da ne pisem dalje.
Ocigledno se ne razumemo,svako to vidi na svoj nacin,ja to postujem,ali ne mogu da razumem da pojedinci odmah pisu postove i na neki nacin,smisljeno da tako kazem napadaju Noletove navijace koji ga kritikuju.
Sta mi smo kao slepci kod ociju,ne volimo Noleta,nismo dobri navijaci,ne znamo sta je sve Nole postigao,koliko nas obradovao.Znamo mi to vrlo dobro,ali to ne znaci da ne mozemo da ga kritikujemo.
Jeste, sustina je Noletova igra duze vreme,ali ovo finale nije bilo igre bar od Noleta.
Za mene su prazne price da ga bas niste nije islo juce,a posebno ta letargicnost,pa i posle intervju koji je dao,uporedite intervju posle RG i sada.
Ostatak posta ne komentarisem,bezvezno je.
Secam se samo da su bas ovde na forumu skoro svi pisali da je prosle godine tankovao mec protiv Kverija,ili se dobro ne secam?
Da nesto debelo skripi-skripi i u Noletovoj igri i glavi,Nema vise one borbenosti,ali cek bilo je u polufinalu,gde nestade preko noci,bez obzira sto nije odigrao turnir na svom nivou,a sam je rekao da je spreman da zna kako ce.Opet tvrdim,bolje da je izgubio od Delpa.
Ovako mozemo u nedogled,volela bih najvise da Nole nastavi drugi deo sezone mnogo mnogo bolje,da osvoji Sinsinati,a o Us-openu da ne pisem.
Ako mu je potreban duzi odmor,bolje i to neka uradi pa da se vrati spreman za nove izazove.
Ne kazem da je finale neuspeh na W-donu,ali nacin na koji je igrao,,e to ne mogu da opravdam ma koliko zelela.
Opet,srecno Nole u nastavku sezone,presaberi se i ti i tvoj tim.
Verujem da ti ovo ne prija ni malo,zato treninzi i posvecenost sportu koji volis,kome si tako mnogo dao,podigao neke granice,uvek tvoj navijac
Comment