Idemo dalje Nole!!!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
-
Originally posted by miloolja View PostMnogo volim što je tako jednostavan, neposredan i običan momak, sa svima popriča rečenicu-dve. Čak je i trudnicu pitao ''Boy or girl?''
Uvek je lepo kad se neko iskreno interesuje za svakog sa kim ima kontakt... Danas je uz sve ove socijalne mreze to lako lazirati, ali vazda je takav i vazda ce ostati - neposredan kontakt govori sve...
Comment
-
-
Originally posted by gokaraValjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.
Comment
-
-
Originally posted by juventus View Post[ATTACH=CONFIG]10740[/ATTACH]
Jedna velika sportska zelja za moj rodjendanLast edited by miloolja; 28-06-13, 11:44.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
More tečko će ovoj rabota da si ide, ovaj rabota sas reket.... more mlogo se nečto navrznuli na našego Manču da ga biju...
Ama nije ni on bez onu svar pa da ga mlatne kuj kako i kad oće
Utepa ga na ovoga Bobeta, načiso, ki svinja prazno džakče, ako sinko ako... al gu nema onaj vadičep iz guzicu da se s njega popituje ponovo
Ik što mi krivo za onog Rolana ga Rosa, ihhhhhhhh
Nem taj lek za dušu da gu prežalim, e jedino na sledeću godinu da g umlati, pa da se ušikamo ki čoveci.
Comment
-
★ Nole je nominovan u dve kategorije za osvajanje prestižne sportske ESPY nagrade:
1. NAJBOLJI TENISER
2. NAJBOLJI INTERNACIONALNI SPORTISTA
GLASAJTE ZA NOLETA ovde: http://espn.go.com/espys/2013/ (Glasate tako što prvo pronađete ove dve kategorije, zatim kliknete na njegovu sliku i pritisnete opciju 'VOTE'. Možete glasati samo jednom. Glasanje traje do 17. jula.)
Comment
-
danas je 10 god. od novakove prve profi titule
Code:R32 Darko Madjarovski SCG (451) 6-3, 6-7(2), 6-4 R16 Daniel Sebescen SCG (1,353) 6-2, 6-2 Q Goran Tosic SCG (1,021) W/O S Jaroslav Pospisil CZE (559) 4-6, 7-5, 7-5 W Cesar Ferrer-Victoria ESP (973) 6-4, 7-5
- Maštao sam da prodjem prvo kolo i uzmem prvi profi poen, a desilo se što nisam ni sanjao, titula. Pokazao sam u mojoj zemlji, gradu da profesionalni igrači nisu jači od mene i dokazao da mogu da igram u toj konkurenciji
tereni tk crvena zvezda na karaburmi
izjava za sportsku galaksiju 2003.
Comment
-
Bruka od Novakovog tenisa, naravno u najpozitivnijem smislu.
Iako je protivnik bio idealan za demonstraciju apsolutno svega što zna i ume, nije grešio, opustio ruku i um... i eto nama optimizma pred duel sa Hasom, bez obzira na 0:2 u korist Nemca na travi...
ALI... oba meča su bila tamo daleke 2009.
Apsolutno fantastično majstore! Ideeemoooo!
EDIT: Sada je i Viško rekao... apsolutno fantastično... ne prepisuj...Last edited by miloolja; 29-06-13, 20:57.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment