Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Sutra na pobedu u lagana tri seta! Nema opustanja do kraja turnira kraljuuuuuuuuu!sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Ama ima još mnogo dok "ne uzme", odmah nam porasli apetiti.. polako...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Torima ti si ozbiljan čovek, ne izmotavaj se sa mnom.
Od Novaka mogu sve da očekujem, jer me je tome naučio... prema tome... uživajmo dok traje, a može i do kraja, nego štasigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Novak nas je sve naucio da ocekujemo svasta. UVEK. Ali uvek...
Ja verujem u njega tako da ... Idemo do kraja . Prvi mec je odigrao na jako dobar nacin. Bio je i nasmejan... Samo neka tako nastavi .sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Benvenuto...
Originally posted by miloolja View PostTorima ti si ozbiljan čovek, ne izmotavaj se sa mnom.
Od Novaka mogu sve da očekujem, jer me je tome naučio... prema tome... uživajmo dok traje, a može i do kraja, nego štaLast edited by Vanja #66; 26-06-13, 22:49.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostTorima ti si ozbiljan čovek, ne izmotavaj se sa mnom.
Od Novaka mogu sve da očekujem, jer me je tome naučio... prema tome... uživajmo dok traje, a može i do kraja, nego šta
Comment
Comment