Dobrodosle devojke
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Evo mene na temi na kojoj mi neće brisati postove, nadam se.
Nebeski treba da se fokusira na beton, tačnije Sinsinati i USO. Ne sumnjam da će odbraniti Peking, a ako zakaže u Šangaju može da nadoknadi u Parizu. Takođe, može još oko 300 bodova da zaradi u Davis Cup-u. Nadala kao najozbiljnijeg konkurenta ne očekujem u Bog zna kakvom zdravstvenom stanju na WTF ako nastavi ovim tempom, a i propustiće nešto sigurno. Da li Nole igra Bazel ove godine ?
Na W sam zadovoljan odbranom bodova, jer će Nadal svakako smanjiti zaostatak, brani samo 45. U Torontu bih kalkulisao da sam na Noletovom mestu, i fokusirao se kao što sam već napisao na Sinsinati i USO.This is moj potpis
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostЕкспанзија жена на форуму ових данаSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Mr.M View PostNovak na ovom forumu ima vise zenskih nego muskih fanova Ja znao za Olju,Saru i Petru,ostale mi nepoznate
Originally posted by miloolja View PostA ti na progrešmim temama.
Originally posted by Larisa View PostNormalno kad igra ovaj lepotan
Spoiler
Comment
-
Originally posted by chofy88 View PostPogresna osoba na pravoj temi xD
Originally posted by Larisa View PostHahahahah brajko ne mogu da ti odgovorim, ipak sam dama
ЕДИТ:
Originally posted by Ivan Piper View PostI Indigo, gdje njega zaboravi
Comment
Comment