Nemam reci stvarno, pisao bih mesec dana tekst povodom danasnjeg ili ne bih pisao nista na forumu narednih mesec dana. U svakom slucaju jedino za sta imam snage da napisem je: Mnogo mi je drago sto navijam za Novaka Djokovica. Izvinjavam se sto spominjem Rafu ovde, ali mnogo mi je drago sto ne navijam za tu ..... ( ubacite ruznu rec ovde) . Hladne glave i objektivno mogu da kazem da bih se posle danasnjeg meca stideo da sam Rafin navijac.
U svakom slucaju dosta o njemu, to sam morao da napisem. Sta cemo dalje videcemo, verujem da ce se Nole u fulu oporaviti, al ja mislim da cu ga sa daleko manjim intezitetom pratiti. Ovo danas mi svakako nije trebalo i kreten sam sto se toliko nerviram. Prosao sam sa njim i sito i reseto, doneo mi je neizmernu srecu i u principu osvojio je sve sto sam od njega pozeleo i mnogo vise od toga. Tako da dosta je bilo, pustam njega dalje da se kida, vreme je doslo da se prate rezultati iz daleka.
Srecno Nole, samo te molim da ostanes takav kakav jesi do kraja....
p.s I da jebeno vise naucis taj smash
U svakom slucaju dosta o njemu, to sam morao da napisem. Sta cemo dalje videcemo, verujem da ce se Nole u fulu oporaviti, al ja mislim da cu ga sa daleko manjim intezitetom pratiti. Ovo danas mi svakako nije trebalo i kreten sam sto se toliko nerviram. Prosao sam sa njim i sito i reseto, doneo mi je neizmernu srecu i u principu osvojio je sve sto sam od njega pozeleo i mnogo vise od toga. Tako da dosta je bilo, pustam njega dalje da se kida, vreme je doslo da se prate rezultati iz daleka.
Srecno Nole, samo te molim da ostanes takav kakav jesi do kraja....
p.s I da jebeno vise naucis taj smash
Comment