Originally posted by pecaros
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Dobro je,Nole zavrsio pre kise.Bolje je igrao ali i slabiji protivnik.
U subotu ce biti tezak mec,idemooooooo NoleeeeeeeeeeesigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Korak po korak. Sledeci korak je prvi ozbiljan korak. Ako to prodje kako treba onda verujem da ce doci do polufinala a tamo ga ceka najverovatnije Nadal. Tamo sta bude bice.
Ja sam uvek verovao u njega. Sta god da bude uvek ce tako i biti. Nole do krajaaaaaaaa!
Jedno pitanje. Novak igra sutra? Gledam raspored i mec Novak - Grigor je sutra u programu... A mislio sam da igra u subotu... Pa reko da pitam ... Ko pita taj ne skita .Last edited by Bonomo; 30-05-13, 22:17.sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
http://www.flashscore.com/tennis/
Evo sad stoji kao drugi po redu ... Za petak... To me cudi... Verovatno nije ali svejedno ne znam zasto bi stavili ako neigra sutra...sigpic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Comment
-
Ma kakvi, nemaju pojma http://www.rolandgarros.com/en_FR/sc...ule/index.htmlsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
To je greska,pogledaj na sajtu RG-a,nema ih u rasporedu..Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Hvala ^^. Od sad gledam sajt RG-a ...sigpic
Comment
-
Comment
-
Comment
-
Ponovo rutinska igra, taman toliko truda da se dobije meč. Naravno i mnogo slabija igra protivnika, u odnosu na igru odličnog Gofin-a. Malo "budjenje" Palle u trećem, je uzrokovalo i budjenje Noaka tako da smo i malo naparili oči lepim potezima i igrom na mreži.
Sve u svemu, lep uvod u vikend i očekivano čišćenje Dimčeta.
Comment
Comment