edit: peva Boze pravde...tacno da ga Miha pozove u repku.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
edit: peva Boze pravde...tacno da ga Miha pozove u repku.Last edited by Condition23; 21-04-13, 16:58.
-
SAD SI UZ'O TROFEJ NOVAČEEEE, NOVAČEEEEEE, NOVAČEEEEEEEEEE
SAD SI UZ'O TROFEJ NOVAČEEEEEE
RG JE NAŠ!sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Kakav covek... Jaoooooo. Ne mogu da opisem svoju srecu.
Pazi od sad na zglob da se vise ne plasimo da li ces igrati turnir ili ne... I samo nastavi ovako Novace i idemo po taj Rolan Garos... Neka se i tamo cuje nasa himna ...
Hvala mu za sve!sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Covece,nije me prevario osecaj danas...sto mi je izuzetno drago.Ma bravo Novace-ludace...Treca titula ove godine...sareno nema sta,jedan turnir 500,masters i GS.Uvek je znao da baci karte na sve stolove i na kraju pokupi glavnu premiju.Strasno je igrao danas...STRASNO....
Comment
-
Hvala ti Nole..
za toliko trenutaka radosti i istinske sreće koje nam donosiš..Originally posted by gokaraValjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.
Comment
-
Još me drži euforija, ali ipak mi je ova pobeda negde u top 5 najdražih..
Prvi AO i W su neprikosnoveni na prvom mestu..Originally posted by gokaraValjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.
Comment
-
Ljubimo te pehare, Novače, ma sve i Vajdu...
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ne mogu da verujem ljudi, Nole je uzeo MC i to u finalu s Rafom(cime je ovaj trijumf jos vredniji)
Ne znam ni sta da napisem,jos sam pod utiskom meca,Noletove igre,radosti,osmeha koji je ozario njegovo a i nasa lica,a tek himna-vijori se nasa zastava,Nole peva himnu,nestvaran osecaj srece,ponosa,neopisivo
Hvala ti Nole,jesi pravi sampion,zelim ti u nastavku sezone prvo,da te povrede mimoidju,hrabru igru,srece,idemooooo Noleeeeeeeeeee
sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
Comment