Ovde se lepo vidi šta piše na trofeju koji je dobio u IW od Nolefam http://novakdjokovicfanclub.com/
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Novak na humanitarnoj egzibiciji u Ric-Karltonu
http://novakdjokovicfoundation.org/s...-ric-karltonu/
Comment
-
Bio sam srećan kada sam čuo da je Đoković poražen od Del Potra jer smo ga tako eskivirali u finalu. Što se Rafe tiče, njegove partije u Indijan Velsu potvrdile su da se vratio u staru formu. Pobedio je tri igrača iz top 10 i igrao je na veoma visokom nivou. – rekao je Toni Nadal.
Strikan u retkom nastupu iskrenosti odaje familijarne traume.
Fedal je prošlost, NOdal kolenima preti.sigpic
Comment
-
Ala su se ušareniliiiiii
Jao Miličice, kada te vidim...
Nadam se da nećeš dugo još da se patiš, a i mi sa tobomsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Eee kada te tvoj nagrdi, a šta onda čovek da očekuje od drugih.... ne smem ni da pomislim...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Jao milicice . Zelim ti da sto pre skines taj uzasan avatar .
Saosecam se sa tobom .sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
-
Sta vi ljudi mislite kako ce Novak proci na sljaci? Ja sam ocekivao dosta ali sad kad Nadal cepa ovako... Sljaka je opasna. Da li je Novak sazreo dovoljno da mu se greske iz proslog finala RG-a ne desavaju? To je glavno pitanje ... Barem ja o tome razmsiljam tako...sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
Comment