U, vidis, nije mi to palo napamet... Ali ima logike... Ma lepo mu ja kazem, uzme Snickers i nema stajanja.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Poslacemo Noletu cokoladices najlepsim zeljama njegovih navijaca
Idemoooooo NoleeeeeeeeesigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Originally posted by pecaros View PostDeljenje Indijanskih slatkih krompira, bogatih secerom i ugljenim hidratima ponekad ima kontraproduktivno delovanje. U prilog ove teorije idu desavanja tokom meca Novaka i Fonjinija. Cim se dograbio krompira i u slast ga smazao, nagli priliv energije doprinosi podizanju nivoa igre Fonjinija, do granica i njemu nepoznatih. Istovremeno Novak gubi energiju, koju mu Fonjini novodobijenim mocima vampirskog karaktera isisava. Srecom po Novaka, dejstvo slatkog krompira je vremenski limitirano i po njegovom prestanku konzument se vraca u normalu.
Naravoucenije- Indijanski slatki krompir uputnije je deliti u 2. set-u, a ako vec mora u prvom, odmah u pauzi omlatiti 5,6 cokoladica radi ujednacenja energetskog balansa sa protivnikom.
Imas duha!
Comment
-
Nisam mogao da gledam nocas mec jer mi je nestalo struje
Elem , ovo je bas trebalo Novaku na pocetku turnira.Posle laganog prvog seta dobijenog sa posluzenim krompirom Italijanu lagano je prikocio u drugom setu i u zavrsnici seta Fonjini je iskoristio pad u igri Novaka i uzeo brejk i zavrsio set u svoju korist.Ali kad je video Novak da je vrag odneo salu ubacio je u visu brzinu i u stilu zavrsio posao i plasirao se dalje.Sada ce verujem sve ici bolje i da nece imati ovakve oscilacije.
Comment
-
Originally posted by Vanja #66 View PostU, vidis, nije mi to palo napamet... Ali ima logike... Ma lepo mu ja kazem, uzme Snickers i nema stajanja.Last edited by miloolja; 11-03-13, 22:17.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostI budi sav svoj.... odnosno ne gubi već dobijeno ili ne produžavaj meč bez razlogaLast edited by ledeni 80; 12-03-13, 00:01.
Comment
-
Novak uvezbava tajni udarac - dvorucni forhend
Pripadnicima korpusa tzv profesija novinar, ukoliko ih je bezidejnost ophrvala, nudim ideju za naslov, koja je apsolutno u saglasju sa njihovom inventivnoscu u majstorskoj raboti izvlacenja iz konteksta.
p.s. ideja za naslov nije zasticena autorskim pravima, kopiranje dozvoljenoLast edited by pecaros; 12-03-13, 10:32.sigpic
Comment
-
Sporo je usao u mec a onda sa ma ni pola snage do rutinske pobede,naravno uz pomoc Dimitrova.A sad idemo na pobedu protiv Kverija!!!
Last edited by MiljanVR; 13-03-13, 01:17.
Comment
-
Bravo sampione! A sad protiv Kverija imas motiv vise DRZ NE PUSTAJ .
Idemo po pobedu majstore!sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
Comment