Potpisana varijanta...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by Bonomo View PostZadivljuje me tvoja ''skromnost'' ''ne mogu da zamislim veceg Novakovog navijaca od mene'' e pa znas sta ? Svi smo mi ovde njegovi VELIKI navijaci. Deal with it -.-. I ako neko hoce da postavi sliku ima to pravo i sve slike su super i svaka ima svoj smisao. Ne volis ? E pa ne moras da volis.
Kada igra Novak?
Comment
-
Zasto je po tvom misljenju unistavanje teme ako se postavljaju slike sampiona ? Ova tema i sluzi za tako nesto.
Sutra igra Novak samo ne znam kad...sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostHoces da kazes: Sta Nole radi Miljanu..... ne verujem da mu je (Miljanu) bas prijatno na onoj drugoj slici - pri bliskom susretu sa Novakovim carapama
Last edited by miloolja; 09-03-13, 18:04.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
To sto su bele, ne mora da znaci da ne "mirisu"sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Pa čiste, nove, on istuširan
Zemlja Srbija omašila temu.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Malo fudbalice na male golice PS:Lmafo
trenutno uzivo prenos fudbala, kakav mec, Nole dominiraLast edited by Bokimajsta; 09-03-13, 23:02.
Comment
-
Originally posted by Vanja #66 View PostBudjenje u pola 2, mislite li da ce biti dosta?
STADIUM 1 Start 11:00 am
[32] Mardy Fish (USA)
v
[Q] Bobby Reynolds (USA)
ATP
[3] Andy Murray (GBR)
v
Evgeny Donskoy (RUS)
ATP
Not Before 2:30 PM
[25] Carla Suarez Navarro (ESP)
v
[2] Maria Sharapova (RUS)
WTA
[1] Novak Djokovic (SRB)
v
Fabio Fognini (ITA)
ATPLast edited by pecaros; 10-03-13, 10:36.sigpic
Comment
-
Ja bih oko 00:30 bila spremna, za svaki sličaj.
E, što voli da trči za ovom loptom...
sigpic
Comment
Comment