Bravo Nole!Ma nas kralj!Samo tako nastavi,bice dominacija i ove godine!Sledeca stanica Americka turneja,idemo Nole!!!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Cestitke za Novaka,nekako mi je ovaj turnir bio neka vrsta pripreme.Novak je igrao tenis nalik Rodzerovom sa dosta izlazaka na mrezu i to mi se svidja.Sve vise njegova igra skuplja fanova,zbog tog eksperimentisanja je i bil oscilacija tokom nedelje i prevelike agresivnosti,ali dobro je.Sigurno ce sve vise i vise da igra ovako,samo ce u bitnijim mecevima malo manje da srlja na mrezu.Jedva cekam masterse,moj dva omiljena.
Comment
-
-
dođe, vide, pobedi..
zadovoljna sam, baš..
nastavljamo u istom ritmu, majstore..
NOVACHE RULESOriginally posted by gokaraValjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.
Comment
-
Stvarno mi prija Dubai i volim da igram pred ovako sjajnom publikom. Hvala vam svima na divnoj podrsci! Ova godina je dobro pocela za mene
Idem sada da pakujem torbe i pravac LA jer ucestvujem u egzibiciji na LA Tennis Challenge sa sjajnim igracima kao sto su Mardi Fish, Tomi Haas, Dzejms Blejk, Pit Sampras i braca Brajan Zajednickim snagama cemo da promovisemo tenis i pokusamo da prikupimo sto vise novca za nekoliko humanitarnih fondacija medju kojima je i Novak Djokovic Foundation.Last edited by miloolja; 02-03-13, 19:46.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
-
-
Lepo sam rekla još na početku prvog meča protiv Troickog... da i u pidžami bije ko besan... tako da modni detalj na kraju ne određuje konačan raspored snaga, već onu tačku na i ili što bi bolje rekli anglosaksonci... finishing touch.Last edited by miloolja; 03-03-13, 00:18.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment