Is iskre je buknuo plamen, sirenje potpisa vise nista ne moze zaustaviti
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Noletu svaka cast na komentaru za Rogera . To sam cekao! One roze patike ne podnosim -.-.sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Ništa niste uradili dok ne nagovorite NI-a.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Jao Barni . Nije valjda da gledas seriju ? Ja sam ogroman zaludjenik .
A sad o Noletu.
Dominacija se nastavlja!sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Bravo Nole!Odlicna igra naseg sampion,osim onaj mali pad kada je servirao za mec,ali sve u svemu igrao je bas kako treba.A sutra idemo po 4 titulu u Dubaiu,idemo majstore!!!Last edited by MiljanVR; 01-03-13, 17:08.
Comment
-
-
Nole:Veceras su me na press konferenciji posle meca pitali da im ispricam sta mi se desava u glavi kada treba da odserviram za mec, jer mi se desilo par puta da nisam uspeo da zavrsim mec svojim servisom ovde u Dubaiju. Nista strasno, nekada nam ne polazi bas sve za rukom kada zelimo, ali najbitnije je da verujemo da mozemo i nastavimo da dajemo sve od sebe. Doduse, nadam se da sutra necu imati ovakav propust ukoliko dodjem u situaciju da serviram za mec Radim na tome! Hvala na podrsci, srecan sam sto sam ponovo u finalu!
Ledeni, nadam se da neće i ne prizivaj jesigpic
Comment
Comment