Nemoj da brigas,stize Djoka sve pa ako treba pravice gnezda za ptice ometene u razvoju
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
-
Nole:Dok sam veceras pakovao torbu za trening, setio sam se da je pre neki dan HEAD pustio jednu vrlo zanimljivu aplikaciju na njihovoj Facebook stranici. Probajte da pogodite sta se sve nalazi u mojoj torbi za trening i mozda i vi osvojite jednu. Zelim vam srecu! Idem sada na spavanje, sutra me ceka dug dan a vec je kasno. Laku noc!
http://www.facebook.com/headtennis?s...53685301455432sigpic
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostOvaj se zajebava sad i sa kornjacama, sledece je pravljenje gnezda za ptice ometene u razvoju.
Ne moras se svima svideti covece, idi treniraj!
Velko'M rumenka.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostA i ti idi radi nešto... kako misliš da igraš školice i budeš na raznim iventima, kao majstor.....blejeći ovde?... teško....
Velko'M rumenka.
Ne mogu nemam ideju, los sam... :/There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Velko'M, Velko'...
SpoilerZaposli se Fata, dobije svoj računar, radi svakodnevno na njemu, sve ide super.
Međutim, jednog dana razbole se Fata i ne dođe na posao, a njenim kolegama zatrebalo nešto od dokumenata iz njenog računara, ali ne znaju lozinku.
Zovu oni Fatu: - Fato, koja ti je lozinka na računalu?"
- Velkom. - odgovori Fata.
Probaju oni 'WELLCOME' - neće. Probaju 'VELKOM' - neće. 'VELLCOME', 'VELKOM' - ništa neće.
Zovu oni Fatu ponovo: - Fato, kaži nam koliko slova ima ova tvoja lozinka?
- Pa jedno. - kaže Fata.
- Pa kako jedno, pobogu!?
- Pa vel'ko M!Last edited by miloolja; 22-02-13, 23:40.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
-
Originally posted by rumenka View PostZdravo,evo i mene da se pridruzim armiji Noletovaca
Konacno da mogu i ja da se radujem s vama i bodrimo naseg Djoku,idemo u Dubai da uzmemo titulu
Uzece Djoka njima "brodic"
Comment
Comment