avatar stavljen kako smo se odgovorili
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Kako sam dobar, jaooooo...mogu da vas nerviram i bijem kad hoću...
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Mec mozda nekom nije bio lep za oko,ali ne zanima mene to...Bilo je mnogo lepsih Novakovih meceva,finala.Ali na mene je ovaj mec ostavio ogroman utisak.Pre svega jer fizicki nije bio zahtevan,ali zato mentalno je prevazisao granice...Novak je u glavi jbn zajeban,nema mu ravnog.Potpuno zasluzena treca titula za redom...ej treca za redom,majku mu.Malo li je...covek jednostavno ne zna sta je dosta,ne zna granice.Era Novaka je na samom vrhuncu.Bice ovo vrela 2013 godina za njega,a boga mi i za nas.Jos jednom sve cestitke za naseg sampiona,a sad je red da se uhvatim vodke i proslavim to kako treba.
Comment
-
-
Ono sto me posebno raduje u Novakovoj igri je napredak u osecaju za izlazak na mrezu, nije poenta samo u volej udarcima, poenta je imati pravi osecaj kada se napada a Novak u ovom segmentu dosta napreduje. Takodje servis je na AO dostigao novi nivo u Novakovoj igri, svakako mu sve to puno znaci, postaje potpuno kompletan igrac. Zaista puno obecava pocetak ove sezone, fokus ako ostane siguran sam da ce se okititi bar jos jednim GS-om ove godine.
Comment
-
Uglavnom sam vas sve častila, možda nekog slučajno izostavila... kada odete na profil, da vam odmah bude lepo i milo oko srca.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment