Originally posted by milicica
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Milicice tebi duplo slavlje ovamo Vika, a sa druge strane Nole mislim da te baš krenulo sa ovim AO Još jednom i u vašoj fan temi četsitike, fin meč i naravno bolji je pobjedio, uživajte!http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
Samo je jedan čekanja vrijedan - Roger Federer!
Comment
-
Originally posted by Adin View PostMilicice tebi duplo slavlje ovamo Vika, a sa druge strane Nole mislim da te baš krenulo sa ovim AO Još jednom i u vašoj fan temi četsitike, fin meč i naravno bolji je pobjedio, uživajte!
Ja rekoh na početku da se nadam da će slikanje sa peharima biti identično kao prošle godine Nemaš pojma koliko mi je drago, dvostruka odbrana titulesigpic
Comment
-
-
Originally posted by Vanja #66 View PostNisam gledao mec nakon prvog seta, ali na osnovu procitanog i statistike, sticem utisak da sam bio prilicno u pravu... Iako sam izrazio sumnje da ce to biti u 3 seta, Andy se potrudio da zagorca sebi zivot.
U to ime - Nole u 4 seta, [ovaj deo sa razlogom brisem ]
Comment
-
Originally posted by NI View PostIli nas Novakove navijace tjesi. Ne svidja mi se sto Novakove sanse na kladionicama stalno rastu. Stvara se atmosfera da Novak mora da dobije.
Ja sanse ocjenjem ovako:
Novak 3:0 15% Novak 3:1 35% Novak 3:2 10% Mari 3:0 5% Mari 3:1 25% Mari 3:2 10% sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
Comment