Molio bih za vremenske podatke. Temperatura, vlaznost vazduha, vjetar u 19:30 u Melburnu
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
-
Originally posted by Vladan View PostMolio bih za vremenske podatke. Temperatura, vlaznost vazduha, vjetar u 19:30 u Melburnu
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostMolio bih za vremenske podatke. Temperatura, vlaznost vazduha, vjetar u 19:30 u Melburnu
Ma vreme će biti najmanji problem sadaLast edited by wanderer; 26-01-13, 23:05.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostMolio bih za vremenske podatke. Temperatura, vlaznost vazduha, vjetar u 19:30 u MelburnusigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Neće biti vetra, bar ni približno kao u NY.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostMats proglasio Novaka favoritom, gotovo je
Samo ti prognoziraj Vladane a ja ću posle meča....Last edited by miloolja; 26-01-13, 23:48.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Taj meč ni bog otac nije mogao da predvidi, ni sam Stan... tako da ne važii...sigpic
Comment
-
Evo malo zanimacije.. http://espn.go.com/espn/fp/flashPoll...pollId=3480141
Nisu preveliki uzorci, zavisi od države do države, od 200-7.000 ispitanika, ali lepo zvuči i izgleda. Prođite po državama.sigpic
Comment
Comment